Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ben metrobüsle giderimde göndermezler nereden baksan 40 km var buradan en yakın vatana.Kargoyla aldırtmaya çalışıyom.
NBA 2K13'i tavsiye ederim herkese iyi iş çıkarmışlar.2K Games harika iş başarmış. Oyuncu formaları ve dokular müthiş oturmuş bu sefer. Geçen sene şort üzerinde adamın bacağı gözüküyor veya çok düzensiz şekilde hareket ediyordu.
Sonra bloklar abartılı şekilde olmamış,geçen sene blok koyduğumda top metrelerce havaya uçuyordu. Pota camına çarpıp da geri sekmesi blok gerçekçiliğini arttırmış. Üçlükler abartı şekil almaktan çıkmış. Smaçlardaki oyuncunun bir anda kaybolup saliseler içinde 1-2 metre önde çıkması düzelmiş. Hakemlerin topu vermesindeki gecikme düzelmiş. Daha hoş bir menü yapılmış ve taktiksel düzen de iyi hal almış.En iyisi de 2 dakika 8 sayılık farkı kapatan ben, Nba 2K13'te 4-5 sayı farkı bile kapatırken zorluk çekiyorum.
Parayı hakeden biri varsa o da ne Ea Sports ne KONAMI'dir. İçlerinde en başarılısı 2K.
Oyun içindeki maç izler havasını hâlâ tattıramadı futbol oyunu yapımcıları.
Spikerler de bir harika 2K'da. Smaçlardaki atılan kahkahalar woooaww diye bağırmaları falan insana zevk katıyor.Bunu EA da yapmaya başladı 2-3 senedir. Hatalı goller, paslar da vs. gülüyorlar falan.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 06 Ekim 2012 10:45
Oynamadım onu ama 2k reis ne derse odur. :D
Acilll yardım kimse yok mu ya tek bi kişi aranıyoEkran kablosunu kontrol et.Peki anakarttan bip sesi geliyor mu ? Yoksa gelmeyip siyah mı kalıyor.Eğer öyleyse ramleri düzgün tak.Dikkatli ol benim gibi yakabilirsin.Ya arkadaşlar eski anakartı yanan bilgisayarım için bir kaç parça aldım her şey tamam ama ekrana görüntü gelmiyo gadanızı alım bi el atın :
İyi akşamlar yamyamlar napıyonuz? :D
Su pc lerinizi hor kullanmayın yaf anma cok pc yakan varmıs :D
4 tane testden 1 ini yapmıştım diğerinde 12 soru yapabildim.Sabrım o kadar yetti :) Şimdi gene başka bir matematik ödevi var.Şov devam ediyor :D
Ne yapıyorsunuz millet pek takip edemiyorum sizleri sohbetten geri kaldım