Modnation Racers , Hot Wheels Beat That CTR'nin bariz kopyası.Crash gibi bir devrim yapan seriyi aslında Naughty Dog crashın isim haklarını alıp tüm platformlara satsa peynir ekmek gibi satılır.
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Crash Team Racing den mi bahsediyorsun ? Ondan bahsediyorsan sana bir şey soracam nasıl save edecez yarışları.3 tane yarış yaptım çıktım ama save aldığı yerde 1 yarış bile yok.ps1 emülatörü ise f1 tuşu save eder oyunu nerde basarsan orda kayıt eder
f3 tuşuda kayıt ettiğin oyunu açar
nvidia driverı patlamış onu tekrar kurdum minecraft normalde kasmıyor.Uzakta da çok az kasıyor da ram yetmiyor zorlamaya gerek yok.Meğersem ekran kartını tanımıyor bütün yükü işlemciye çekiyormuş.
Artık adam akıllı forumda kimse kalmadı üyeliğimi yakın da kapatacağım haber vermeden gitti demeyin arkamdan.
Hesabı kapat butonuna bastım, hayatta herkese başarılar dileyip beni unutmamanızı söyleyip kaçıyorum ...
Artık yapması yok hesabı kapata tıkladım bile, Selçuk İslamoğlu onaylayınca kapanacak.
Yenisini açarız bu kadar üzülmeyin.
Ne yazıkki tekir gitmiş.Ama konu gitmedi arkadaşlar.Birde nvidia yeni driver çıkardı.
Aman konu silinmesin sakın burada anılarımız var
gta 5 1 mart 2013 diye yazılmış gamespotta.