Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yalnız tuhaf biraz oyun 105 mphyi geçtiğinde görüntü bulanıklaşıyor gözüm ağrıdı kapattım oyunu .
İşlemci 44 derece.Aslında 3 çekirdeği açsam da bi stabillik testi mi yapsam.
Arkadaşlar CHIP dergisinin Ekim sayısını almış ya da bu ayki yeni çıkan sayıyı alacak birileri varsa içinizden acaba derginin vermiş olduğu video eğitimleri(tabi işinize yaramıyacaksa çoğunuz lise okuyorsunuz benim bu eğitimlere şu anda sizden daha fazla ihtiyacım olduğu bir gerçek.) benimle paylaşabilir mi?DVD sürücüm arızalı olduğundan dergiyi alsam da DVD'ye bakamıyorum.
Arkadaşlar CHIP dergisinin Ekim sayısını almış ya da bu ayki yeni çıkan sayıyı alacak birileri varsa içinizden acaba derginin vermiş olduğu video eğitimleri(tabi işinize yaramıyacaksa çoğunuz lise okuyorsunuz benim bu eğitimlere şu anda sizden daha fazla ihtiyacım olduğu bir gerçek.) benimle paylaşabilir mi?DVD sürücüm arızalı olduğundan dergiyi alsam da DVD'ye bakamıyorum.Eğer kumbaradan para araklarsam yarın dergiyi alır dvd'yi upload ederim sana.
Son Düzenleme: İzmirlifare ~ 29 Ekim 2012 01:24
Yanlış anlama bu dediğimi senin için söylemiyorum da bazılarına derginin fiyatı nedense pahalı geliyor, başka şeylere(sigara,gezme vs.) çok güzel para bulurken 7 TL'lik dergiyi almak zor geliyor!!!Eğer kumbaradan para araklarsam yarın dergiyi alır dvd'yi upload ederim ama.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 29 Ekim 2012 01:19
Yanlış anlama bu dediğimi senin için söylemiyorum da bazılarına derginin fiyatı nedense pahalı geliyor, başka şeylere(sigara,gezme vs.) çok güzel para bulurken 7 TL'lik dergiyi almak zor geliyor!!!Bugun gitar aldım aileden zar zor para kopardım fazladan zaten koparmasaydım sap gibi kalcaktım dükkanda cüzdanda 10 kuruş bile yok ama kardeşin kumbarası gibi yoktur hem ne zamandır almamıştım iyi olur.
Forumdaki ilk avatarıma döndüm.
http://forum.donanimhaber.com/m_67409896/mpage_1/key_/tm.htm
Arkadaşlar w8 29 tl bildiğiniz gibi.Promosyon kodu ile.2 Haziran 2012 ye gerek yok arkadaşlar bu konudaki gibi yapın.Alttaki resim gibi sallamasyon yapın hiç sıkıntı çıkarmıyor ben aldım promosyon kodu sonrada kredi kartıyla alıyorsun.
Kredi kartı buluyum alacam promosyon kodum var :D
Resmi yeni sekmede göster deyin açılmazsa.
Selçuk bey sizin de foruma moderatörlük sistemi getirmeniz lazım. Bir zamanlar türkiyenin en iyi forumu olan chıp online tr forum şuan bazı kendini bilmez üyeler tarafından mahvoluyor. Bir üyenin yardıma ihtiyacı olduğu zaman sürekli saçma sapan yanıtlar geliyor. Modaratörlük sistemi olursa bunun önüne geçilebilir. Foruma yeni kayıt olan üyeler doğru bilgilenmiş olur. Bu sistemle en azından forum düzene girer ve herkes mutlu olur.
Herkese iyi forumlar
Tekir sen w8 proyu nasıl yükledin ? Promosyon kodu ile mi sorum olacakta.