Herkes kaçmış..
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Gidiyimde oyun oynıyayım yaz tatili bitmeden
Battlefield 3 çok sıktı ya.Tamam ortalama 23 fps kasmıyor 1024x768 lowda ama hakketten çok kısıtlı olmuş.Bu ne abi hareket etsem savaş bölgesinden çıktı 5 saniye içinde geri dön.Sildim.MW3 kurarım belki tekrardan.7600 gt ile kötü geldiydi grafikler 8600 gt ile arttırım biraz :D
Bu fraps niye kasar anlamam ki.Sen git 7600 gt ile MW3 29 fps video çek HD.Minecraftta kassın.Bandicam indirdim.Oda işe yaramaz.BF3 ün fpsini yazmıyor.Gamecam e bakacam.
ahmet
sanal sanal avutuyorum kendimi
Spec ops the line ı indirip oyna black box sürümünü indir 4 gb
http://www.torrent-oyun.com/aksiyon/spec-ops-the-line-(blackbox)-full-indir-zamunda-torrent-hizli-pc/
Zaten oradan indiriyorum :D neyse gelirim birazdan.
Green day dinlerken en çok duyacağınız kelime.FUCK ! :D
Aha az kaldı 1 dk falan diyor specs on the line a :D update varmıymış bir bakayım :D
Kesin selçuk beye denk gelmedi , batuhan26 güncelleme yapmıyor sadece biraz uzun kurulum yapıyor.
Ben geldim :D 15 dkda kurdu ama sağlam oyunmuş.Ghost Recon FS lowda kasıyordu bu mediumda ortalama 27 fps ile oynattı beni.Sevdim güzel oyun.
Hazır olmakta yarar var arkadaşlar, yeni Recep İvedikler doğuyor.
Dizinin bir bölümü kadar para ve emek harcayıp sinemalarda oynatılacak, gidenler olacak ve kat kat fazlasını kazanacaklar ya ona yanıyor içim. Afiş de ibretlik.
Ben kaçar 2 3 saat e gelirim