Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Kasa benim çok ısınıyor 3 tane fan alıcam işelmcinin macununu yeniliyecem boşta 40 derece işlemci
Kasa benim çok ısınıyor 3 tane fan alıcam işelmcinin macununu yeniliyecem boşta 40 derece işlemcistok fanla aynı sonuç 40 derece yıl başında ss almışım tam 8 ay önce
kışınanakart 25 derece işlemci 32 derece ekran kartı 37 derece hdd 25 derecefanlar minimumda dönüyor peki şimdi ,
anakart 33 işlemci 45 ekran kartı boşta 45 hdd 30'un altına düşmüyor
Metro 2033 + tom clancy conviction metro 2033 64 bit işletim sistemi açmadı boşta 40 41 derece alet kasada bir yıllık yazın olduğu için ısınıyor herhalde
Oyunda ekran kartı 71 derece oluyor.
Tüplü monitör başımı ağrıtıyor en iyisi leptobun ekranı hd led
Geçenlerde okula gitmem icap etti neyse öğretmenler odasındaki rastgele bilgisayarlardan birine geçtim. aman allahım klima 18 derecede bacağım yanıyor dvd rom hizasına elimi koymamla çekmem bir oldu en az 60 vardır ısı. çok geç olmadan gazete ile yellemeye başka kasayı :D
150 tane daha oynamadığım oyun var ve canım hiçbir oyunu oynamak istemiyor noldu bilmiyorum kışın oynayasım geliyor
Hava çok sıcak inanmayanlar için
Yine beni kimse görmedi. Görünmez mi oldum acaba
Şimdi gördüm sıcaklıklarla uğraşıyorum gözümden kaçmış
Heehh bir gören çıktı :D Nabıyonuz diyordum bende. Heralde sohbetin arasına post sıkıştırınca gözünüzden kaçmış olabilirim :D Neyse önemli deel.. :D
Valla ben sıkılıyom. :( Bilgisayar yok, internet yok, oyun hiç yok, yakında kpss sınavı var ve ben ders habire çalışıyorum. Yani dersi bırakıp biraz mola vereceğim zaman pc de oyun oynamak isterdim ama maalesef... Sınavdan sonra bi çaresine bakacam. Ya bi laptop ya da masaüstü.
Geziceksen leptop evde sabit kalıcaksın masaüstü.