900 kb/s ye çıktı sonra düştü 10 kb/s ye töbe 1 aya inmez bu
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
bir sürü tracker var 5 er dakika deniyorum hepsini sıra sıra :D
Siz hız görmemişiniz bea :D .
Kimse speedlemiyor yapıcak birşey yok bu durumda pc açık duracak 7/24 :D
1 yılı bırak haftası var bide
Şu 3g ye bir çözüm bulamadılar nalcaklar .
:D geceleri hızlanıyo biraz gene 10 kb felan böle 100-150 gb lık oyun indirdim bu net sabır geliştiriyor :D 3g forever D:
Bide tuaf bi şekilde 3g de torent calısmıyor ben 260 kb de denedim 5 kb hız vardı tarayıcıda 200 kb felan 2g de öle torent 5 kb se tarayıcı 20 kb lerde torent düsmanı internet yaf :D
Ben senin yerinde olucam cd ye gittiğim zaman toptan çektiririm .
Ayda bir gidersin olur biter .
Pc yi bi değştirelim öncede :D tabi ondan önce askerlik var bide onu unuttum bak :/ :D
Askere gideceksen hiç pc ye masraf yapma.
Askere gideceksen hiç pc ye masraf yapma.Yapmıcam zaten alsamda dönüşte eski bir pc karsılar beni az biriktirip sağlam alırız dönüşte :D Allah ın izniyle.
Bu arada arkadaslar bu endless space i bi benmi oynuyorum ya :D üst üste 4 oyun kaybettim yapay zeka felaket oynadığım en zor oyun oldu dkkada yerle bir ediyolar civ5 felan cocuk oyuncagı bunun yanında bir noktayı geliştirme medeniyette orası batırabiliyo sizi oynayan yohmi :D
Strateji severlere odun ile tavsiye ederim aşırı zor ve güzel :D bu arada aynı indirmeyi firefox da actım 17-18 kb le iniyor hız farkına bak firefox ta 3g cosuyor kendine göre :D 1 yıl diyodu simi elektirk eksintisi veya net kopması olmassa 12 saat te iner :D