Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.İsmi Lazım Değil'in açtığı konulardan tek beğendiğim "Son Harften Kelime Türetme"ydi. Konuyu hortlatayım dedim banlanınca konu da gitmiş, tekrar açtım ben de: https://www.chip.com.tr/forum/son ... uretme_t248055.html
Yararlı olduğunu düşünüyorum. Hem yeni kelimeler öğrenmiş oluyoruz hem de önceki bildiklerimizi hatırlıyoruz. Katılım olursa sevinirim.
Şimdilik kaçıyorum, herkese iyi sohbetler :)
Ben sabaha kadar buradayım
Konuşucak kimse olmayınca oyuna giriyorum veya film izliyorum.
Ben normalde en geç 12 de yatardım. Ne olduysa artık hiç uykum yok.
Kışın yoğun tempoda 10 uyur kalırım ama yazın 5 gibi yatarım
Neyse ben yatsyı kılıyım.Sonra sahur keyfi.Haydi arkadaşlar.Allah sabır versin orucunuzda.Ben 40 dakika rahat yokum :D
Yoklama alıyorum kimler burada
Adam inançlı bizim gibi kafir değilSınavım olmasa bende tutacam da ders çalışmamı etkiliyor.Geçen sene full tuttum. Bu sene ramazanın ilk günü tutmuştum. Dün de ramazanın ortasıydı, dün de tuttum. Bir de ramazanin sonunda tutarim, toplam 3 gün olur. Yanina da bi sifir, oldu sana 30 gün. :DBahçeli gibi hesap yaptım haa :D
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 04 Ağustos 2012 03:22
Sınavım olmasa bende tutacam da ders çalışmamı etkiliyor.Geçen sene full tuttum. Bu sene ramazanın ilk günü tutmuştum. Dün de ramazanın ortasıydı, dün de tuttum. Bir de ramazanin sonunda tutarim, toplam 3 gün olur. Yanina da bi sifir, oldu sana 30 gün. :DBahçeli gibi hesap yaptım haa :
Ben bir Trackmania ya bakayım
Bende CHYMERA izleyip kopuyorum
Gözler kapanıyor benim
Good morning (Günaydın)
Aaa pardon, o diğer konudaydı. :D