Neresinden?
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bir nevi bilmece gibi oldu o soru 3-5 tane düzgün sanatçı kaldı gerisi boş biri çıplak çıkar nerdeyse sahneye diğeri erkekliğe yakışmıyan kıyafetler giyer nerde o barış manço,cem karaca,ahmet kaya. volkan konak,edip akbayram,yavuz bingöl bide 2-3 sanatçı kaldı SANATÇI gibi.
Bende bilecikten 5 saat sürüyor izmir
Arabaya gaz atayım basar gelirim hemen
Şimdi bahsedeceğim duyguyu eminim hayatınızda siz de yaşamışsınızdır.Örneğin ilkokuldayken fen dersinde odak noktasını görmüştük ve ben yakın zamanda bir dergide Mehmet Ali Erbil izleyicilerin odak noktası oldu diye bir cümle okudum.Bu duygu dejavu değil umarım anlatabilmişimdir ne olduğunu.Bu yaşıma kadar bu duyguyu çok yaşadım son zamanlarda çok olmasa da.Acaba bir adı var mıdır bunun ?
Geçen de Arizona Dream filmini indirdim yani gündemimdeydi yarışmada(Milyoner) yakın zamanda içinde şıklarda seçenek olarak çıktı.
Dejavu, (Fransızca telaffuz: [de?a vy] ( listen) [deja vü], Fransızca; déjà (daha önceden) ve voir (görmek), daha önceden görülmüş) yaşanılan bir olayı daha önceden yaşamışlık veya görülen bir yeri daha önceden görmüş olma duygusudur. Ânı daha önceden yaşamışlık halidir.
Bir de mesela birşeyi çok istersiniz onu elde edersiniz ve bir süre sonra size normal gelmeye başlar.Yani bazı şeylerin hayali daha güzel olabiliyor.
Recep baltaşın sistem toplamasını izliyorum bakalım nasıl bir yorum atmış http://www.youtube.com/results?s ... 0...1ac.kfejqESkfmE
Ben cclener ile temizlediğimde şifre v.s. bir şey kalmıyordu .