Fare mi ölmüüüş
fareler iyi canlılardır :D akıllı fare :D
350 w luk alete yuva yapmıs bu fare akıllı değil :D normalde fareler cok zeki olurlar biri anlatmıstı doğrumu bilmem 2 fare yumurta calmış biri tutmus yumurtayı ters yatmıs kırılmasın diye öbürüde kuyrugundan tutup cekmiş calmıslar yumurtayı :D.
belki fare çocukluk evini benzetmiştir yuvaya :D fazlaben fareleri severim ama laham kackınları var onların böle at gibi :D onları sevmiyim ha bi kere üstüme fare atlamıstı abim sopayla bi vurdu fare korkudan benim üstüme atladı tutundu bırakmıyo :D bende geriye dogru atladım bi takla attım gene bırakmadı serefsiz :D nese ahali bugünlük benden bu kadar iyi geceler herkeşlere mafia 1 indirmeye devam edem ben :D
Gene uyku tutmadı beni ya offfffff :D
Abiler Fetih 1453 güzelmi acaba torrentten indircemde 1.3 gb :D nası film acep ? not : git sinemadan izleeee destek oll demeyin şehirde sinema yok :D
Günaydın millet youtubeden bir bak derim beğenirsen indirirsin .
Günaydın
Abiler Fetih 1453 güzelmi acaba torrentten indircemde 1.3 gb :D nası film acep ? not : git sinemadan izleeee destek oll demeyin şehirde sinema yok :Kötü değil ama abartıldığı kadar da iyi değil. Fatih Sultan Mehmed'i oynayan adamın oyunculuğunu beğenmedim, filmde Ulubatlı Hasan'ın aşkı fetih kadar önemli bir olay olarak aktarılıyor. Aslında yönetmende iş yok. Recep İvedik ve Çılgın Dersane Kampta gibi filmler çeken birine 18 milyon $ verip film çek dersen olacağı budur. Her şeye rağmen fena değil, seyredilebilir ama sinemada seyredilecek bir şeyi yok pek (sinemada seyretmiştim :)) Tarihi bir film de değil zaten. Ulubatlı Hasan ve sevgilisinin filmde çok önemli bir yere sahip olmasının nedeni filmin seyredilmesi için olduğu açık.Son Düzenleme: sosyalik ~ 12 Ağustos 2012 12:23
Ohh bee. Mobilden giriyom yanlislikla masaustu moda girmisim. Standart editor calismiyor. Korktum mesaj yazamiycam diye.
Günaydın herkeseBu yorumdan sonra indirmem artıkın :D ben tarihi birebir yaparlar diye düşünüyodum :/ okadar para aşk hikayesinemi gitti yani yuh olsun ne diyim fetih ten 10 tane film konusu cıkardı ama bizimkiler işi bilmiyolar demek.Kötü değil ama abartıldığı kadar da iyi değil. Fatih Sultan Mehmed'i oynayan adamın oyunculuğunu beğenmedim, filmde Ulubatlı Hasan'ın aşkı fetih kadar önemli bir olay olarak aktarılıyor. Aslında yönetmende iş yok. Recep İvedik ve Çılgın Dersane Kampta gibi filmler çeken birine 18 milyon $ verip film çek dersen olacağı budur. Her şeye rağmen fena değil, seyredilebilir ama sinemada seyredilecek bir şeyi yok pek (sinemada seyretmiştim :)) Tarihi bir film de değil zaten. Ulubatlı Hasan ve sevgilisinin filmde çok önemli bir yere sahip olmasının nedeni filmin seyredilmesi için olduğu açık.
Bende daha izledim bu yorumdan sonra izlemeye gerek var mı bilmiyorum .
Inception izlemeye deger mi peki?
Arkadaşlar dün gece izlediğim film(Johnny Got His Gun) yarım kalmıştı bugün tamamladım.Hava burada da fena bozdu yağmur yağıyor şu anda.
Bizim burayada felaket bir hava geldi hatat bi rüzgar gecti ev uccak sandım yeminle :D bu arada prison break starda yayınlanıyodu hepicini izledim diziyi yarıda kestiler merak et dur nası bir adilik bu ya madem kesicen ne yayınlıyon ki .
Burada sicim gibi yagmur yagiyor, gok gurultulu. Kapi pencereyi orttum :D
okinkurt dün hava bozdu demiştin ya bizim burda o mesajdan bir iki saat falan sonra hava kapadı ama yağış olmadı.Fena gök görlüyor şu anda
Burada yağmur yok , rüzgar yok .