Bana tanıdık gelmedi ses kalitesi daha iyi olsa belki Tunatic tanıyacak ama maalesef.
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.İzmirlifare aşk şarkıları dinliyor
Adam sevgilisinden ayrılmış .
Şarkı biter demişsin ya İzmirlifare maalesef her yol da bitiyor anı yaşamak bir şey ifade etmiyor.
Ya millet sitedeki su soyun bendenmi kaynaklı yani net hızından mesela bi adam yazıyor mesaj sayfaya bakıyorum yok aynı sayfaya 10 dkka sonra bakınca cıkıyor neden oluyor bu :S
Bende olmuyor 2 g den dolayıdır bence .
Arkadaşlar filmi izleyeceğim hesabım açık olacak ama filmin sonuna kadar görüşemeyiz size iyi sohbetler.
Ama baska sitelerde olmuyor pek :/ mesela sen 2 g yazdın bişey yok 10 dkka sonra bi bakıyom senden önce biri yazmıs o cıkıyor :D :D işe bak ya neyse idare edecez garik :D iyi seyirler cs87.
Ama baska sitelerde olmuyor pek :/ mesela sen 2 g yazdın bişey yok 10 dkka sonra bi bakıyom senden önce biri yazmıs o cıkıyor :D :D işe bak ya neyse idare edecez garik :D iyi seyirler cs87.Hiçbir siteye yavaş girmiyorum , chipte hata veriyor birtek bence normal öyle olması .
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 11 Ağustos 2012 23:36
GET IT HERE:
FOR SWITZERLAND:
CD:
DOWNLOAD:
> Follow Kontor Records
Spotify:
Facebook:
SoundCloud:
Instagram:
Google+ :
Twitter:
Kontor.TV:
Şu klibin sonundaki kızın ismini bulabilecek var mı ?
Ben gelince sustunuz yaa var mı böyle bişey Neyse siz devam edin. Ühü ühüüü
Ben ekran kartı karsılastırmalarına bakmaya calısıyom :D da bütün hepsi ana gücleri karsılastırıyor oyun fps karsılastırmaları nirde birisi site önersin bi dene lütfün :D
Merak ettim kim olduğunu
Kontor tv nin facebook sayfasını bir araştırayım .
Aradığım bu değildi aslında ama bu da performanslarına göre karşılaştırmış: http://www.anandtech.com/bench/GPU12/372
Düzeltme: Aradığım buymuş, yukarıdan iki ekran kartı belirleyip puan ve fps karşılaştırması yapabilirsin :)