Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
battlefield 3, dead scape 2, bir de max payne pc ye çıkınca onu da oyna.
yamyam abi osman arkadaş ın bir sıkıntısı var transistör müdür nedir bende senin bilgili olduğunu söyleyip sana danışmasını söyledim sana mesaj atmış galiba bi bakabilirmisin yoksa çokdan baktın mı ?
25 sene önce Trabzonda görev yapmıştım. Sadece 1 ay kaldım.Eğer birgün bir yerlere gitmek istersen abim beklerim seninle tanışmayı isterim gezdiririm seni tarihi yerleri sohbet muhabbet ederiz...
Her akşam oraya gider 3 duble çay içerdim.
Geri dönerken hususi araba ile brakırım hiç sorun değil..
yamyam abi 640*480 bir görüntüyü 1440*900 çözünürlükte bir masaüstüne koyarken bulanık oluyor ya.
Onu en aza indirecek bir program var mı tavsiye ettiğin?
yok yav kaçma ilk gün yedirip şişiryoz sonra yiyoz
yamyam abi osman arkadaş ın bir sıkıntısı var transistör müdür nedir bende senin bilgili olduğunu söyleyip sana danışmasını söyledim sana mesaj atmış galiba bi bakabilirmisin yoksa çokdan baktın mı ?Erkekseniz teker teker gelin leemmm ...:D
Her birinize nasıl aynı anda cevap vereyim HIRR GIRRR.
Osman arkadaşa özelden talimat verdim yarın şema falan hazırlar ona veririm.
hırr gırrr
yamyam abi 640*480 bir görüntüyü 1440*900 çözünürlükte bir masaüstüne koyarken bulanık oluyor ya.
Onu en aza indirecek bir program var mı tavsiye ettiğin?
abi cevap verirsen sevinirim :)
hırr gırrrMonitörde olduğundan daha büyük yapıyorsan ona BLUR etkisi denir.
Onu en aza indirecek bir program var mı tavsiye ettiğin?abi cevap verirsen sevinirim :)
İki şekilde oluşur.
1 LCD monitörlerden dolayı. Ayarı monitörde olmalıdır.
2 Fotonun aşırı sıkıştırması vardır. genişletmek biraz zordur. Ama programları vardı sanırım.