battousai saçma sapan konuşma
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Sekisila.
Konuyu germeyelim arkadaşım.
Bundan sonra hiçbir arkadaşım kişisel tartışmalara girmesin. rica ediyorum.
Ben öle biliyorum bi deneyin siz gene mesela ben age of denedigimde farklı bir crack vardı version hatası almıstım arkadas ın cracki kullandık olduydu :D bide originse nası olur bilmiyim ha biri acsın hamachi agı şifreleyip digerleri denesin katılmayı oyuna :)
okin, ben laptop almaktan vazgeçtim.. Dediğin gibi 2 milyar laptop a vereceğime. Bir masaüstü toplarım daha az fiyata hem de oyun bilgisayarı toplarım. Ama şimdi değil ilerde.
Sekisila.abi ben umursamıyorum zaten sizde aynısını yapın hiç yokmuş gibi hayaletmiş gibi mesajlarını görmezden gelin eğer forumda bir daha birilerine küfür ederse hukuki olarak hakkımı arayacağım
Konuyu germeyelim arkadaşım.
Bundan sonra hiçbir arkadaşım kişisel tartışmalara girmesin. rica ediyorum.
Kapışın banada ss atarsınız bakam kim yenmiş :D:D bu arada en iyi kararı vermişn laptop tan cabul sıkılırdın inan :)
İnşallah foruma şöyle iyi bir disiplin gelir.. D.H forumda, bir konu açmıştım. Sonra konu başlığını düzelttim "Bu konu silinsin" diye.. 2 dk. geçmedi yöneticiden mesaj geldi "Konunuz silinmiştir." diye. Yani her konunun bir yöneticisi var orada. Burda da öyle olsa keşke.
İnşallah foruma şöyle iyi bir disiplin gelir.. D.H forumda, bir konu açmıştım. Sonra konu başlığını düzelttim "Bu konu silinsin" diye.. 2 dk. geçmedi yöneticiden mesaj geldi "Konunuz silinmiştir." diye. Yani her konunun bir yöneticisi var orada. Burda da öyle olsa keşke.nerde o günler mesela beni ekran kartı bölümüne versinler ne güzel düzene sokarım testler yapıp bilgiler paylaşırım
D.h de tempo cok yüksek konu sayısı vs aşırı mecburlar bakmaya :D burda tempo o kadar yüksek degil ve adminler ayda yılda 1 bakıyo mesela fıll oyunda şikayet et hemen müdahale ediyolar burda agır küfürler konularda kalıyor ben bir çözüm getirceklerine inanıyorum ..
Güzelmiş parça bulursan konuyada yaz dostum baktımda bilmiyorum sadece baslangıcta calanı biliyorim :D:Malesef bulamadım dostum be, ama ilk çıkandan yola çıkmak lazım youtube'den belki onun müzigidir içinde keman tınısı var ve aynı kıvamda... sen ilkini biliyorsan yazsana okin buraya ismini??Son Düzenleme: hayatın_içinden ~ 18 Mayıs 2012 14:08
Lan dingil akıllı o l o kasanın içine kor inletirim seni az saygılı ol veled gelmişin car car car klavye kabadayısı seni 2 gram aklınla milleti tartma o tartıyı verirler eline kafamı bozma benimi işine bak ya adam gibi takıl forumda yada ..git .. dünkü veled adammı oldun basımıza az düzelme eylimi gösterdin gene ince ayarın kactı yaparız sana bi ayar bi ara neyse takıl sen bidir bidr kendi kafana göre...hayatın_içinden Dostum baslangıcta cıkan müzik bu http://www.youtube.com/watch?v=KSY4Yi2ypno
takmayın şu gerzeği kafanıza yakında görüşürüz nasıl olsa ben daha sok kozumu oynamadım son gülen iyi güler
takmayın şu gerzeği kafanıza yakında görüşürüz nasıl olsa ben daha sok kozumu oynamadım son gülen iyi gühem bana bulaşıyorsun hemde üste çıkıyorsun. Ne güzel anlaştık barıştık sonra gördüğün her yerde bana sataşıyorsun. Sen bana sataşırsan bende sana sataşırım. Bu küfürlerin hesabınıda vericeksiniz.Hepinizi şikayet ettim admin ve modlara. Özel mesaj attım tek tek.
Biz hesap veririz sen nası vercen senden baska kimseye bulasan yok yalaka diyon dahada hakaretten adminlerden bahsediyon dinime küfreden müslüman olsa gec bunları geccccc
Sen haddini aştın artık o lafla bundan sonr benle muhatap olma veya bişey yazma benle ilgili bidaha hakaret vari bişey sölersen cok ağır olur sonucları ! hadi kal sağlıcakla
YAMYAM abinin konuyu gümletmeyemi çalışıyorsun kardeş...
Senin ettiğin kfrleri ekran alıntısı alıp saklıyorum mod admin işin içine girerse kmn uçacağı belli olmaz
Bu konuda saygı ile sohbet edeceksen amenna ama kavga edeceksen yol al...