Sistem gereksinimi fazla olan oyunlar elbette kasacaktır. Ama battle field 3 ün bile sistem gereksinimlerini incelediğimde orta seviye veri akışı ve full HD ekran çözünürlüğü ile benim sistemde kasmadan oynananabiliyor.
iyi varsa crysis ve oyunun devamı olan crysis warhead - crysis 2 de kasarsa çok az kasar çünki crysis ilk oyunu kadar ağır değilbatilfied 3 - metro 2033 - bu oyunlar da kasma yapacaktı
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Sistem gereksinimi fazla olan oyunlar elbette kasacaktır. Ama battle field 3 ün bile sistem gereksinimlerini incelediğimde orta seviye veri akışı ve full HD ekran çözünürlüğü ile benim sistemde kasmadan oynananabiliyor.
tamtam da yamyama bi sen eğer high seviyede 1920 X 1080 de aç helal diycez ultra yıda boşver high diyorum yine kasar yoksa biz enayimiyiz gidip HD6950 alıyoz
keşke ekran kartları biyolojik yaratık gibi bişey olsa atıyorum hersene büyüyecek kim daha iyi besleyip bakarsa oyunları daha yüskek seviyede oynayacak keşke herşey para olmasa emek karşılığında da olsa
Yüksek seviye bir ekran kartına 500-1500 TL civarı para ödeniyor.
tamtam da yamyama bi sen eğer high seviyede 1920 X 1080 de aç helal diycez ultra yıda boşver high diyorum yine kasar yoksa biz enayimiyiz gidip HD6950 alıyoz
keşke ekran kartları biyolojik yaratık gibi bişey olsa atıyorum hersene büyüyecek kim daha iyi besleyip bakarsa oyunları daha yüskek seviyede oynayacak keşke herşey para olmasa emek karşılığında da olsa
Bir PS3 konsoluna 1000 TL para ödeniyor.
Benzer tip oyunlar hem PC de hem de PS3 te oynanabiliyor.
Nasıl oluyor da bir PS3 konsolda aynı oyun full hd ile kasmadan oynanıyor.
Bu soruyu mantıklı bir şekilde cevaplarsan seni yanaklarından ısıracağım.
Ben kalkıyorum.
Etraftaki gızlar bilgisayarıma yiyecek gibi bakıyorlar. Bilgisayarımda ubuntu studyo kurulu olduğu için bir türlü kafaları basmadı...))))
Ayrıca cigaram geldi.
yorum yazdım yamyam abi ama kendi kendine bu mal site sayfayı güncelledi yorum güme gitti başlarım böyle siteye yazmıyorum küstüm
http://www.ign.com/games/cutthro ... e-high-seas/pc-8451 Yamyam abi bu oyunu bilirmisin 2000 lerde cok oynardım bunu ?