Günaydın Yamyamlar.. Bugünün mesajları'na tıklayınca server hatası veriyor bende. Sizde de öyle oluyor mu?
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj
hakkını helal et çok zamanını aldım .iyi geceler allah rahatlıkhelal olsun aslanım ama bişey yapmadık eyvallah bana sorarsan driver ın yanlış fan yazılımı olabilir eski driver ı kur tekrar dene fanın ısındıkca artması gerek o kartın 70 dereceyi kolay kolay geçmemesi gerek ve yapacak en mantıklı çözüm eldeki kartı satıp GTX670 özel soğutmalı bir model almak olacaktır veya GTX680 bu kartlar 2 gb ha ben GTX680 i ilerde slı yaparım dersen 4 gb lık modelerini almalısın bu sene amd çok bitli kart yaptı ve daha çok enerji tüketip daha fazla ısınıyor
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Abilerim hocalarım size bişiy sorcam...Registry (kayıt defteri) programları direk kayıt defterini düzenlediği için güvenilir olması şarttır. Eğer bu yazılımda herhangi bir yönlendirici ya da zararlı program var ise bunlar antivirüs programlarıyla tespit edilemezler. Bu yüzden güvenilir olmaşı çok önemlidir.
Bu sabah günün tam sürümü bölümünde registery winner die bi program gördüm ama viking20 hocam konuya dalıp "yok efendim o yazılım sahte de,yok program ekle veya kaldırda çıkmıyoda, yok hemen silin de"
gibi kelimeler kullandı ister istemez kıllandım :D
Sizce sahtemidir ?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
105 mesaj
helal olsun aslanım ama bişey yapmadık eyvallah bana sorarsan driver ın yanlış fan yazılımı olabilir eski driver ı kur tekrar dene fanın ısındıkca artması gerek o kartın 70 dereceyi kolay kolay geçmemesi gerek ve yapacak en mantıklı çözüm eldeki kartı satıp GTX670 özel soğutmalı bir model almak olacaktır veya GTX680 bu kartlar 2 gb ha ben GTX680 i ilerde slı yaparım dersen 4 gb lık modelerini almalısın bu sene amd çok bitli kart yaptı ve daha çok enerji tüketip daha fazla ısınıcd deki driver + internetten indirdiğim driverlar yüklü.bir link atsanda kopmle dr,verleri yenilesem.
Yıllanmış Üye
105 mesaj
Registry (kayıt defteri) programları direk kayıt defterini düzenlediği için güvenilir olması şarttır. Eğer bu yazılımda herhangi bir yönlendirici ya da zararlı program var ise bunlar antivirüs programlarıyla tespit edilemezler. Bu yüzden güvenilir olmaşı çok önemlidir.merhabalar şefim nasılsınız iyisinizdir inşallah.ne zamandır foruma girme saatlerimiz çakışmıyordu.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj
OP Kapalı Hesap
4,901 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
771 mesaj
Kapalı Hesap
771 mesaj
OP Kapalı Hesap
4,901 mesaj
Kesko kızartması ağır olur.
En iyisi Mcmillan fırında yapalım.
Kapalı Hesap
771 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Konu ile ilgili bir başlık aç. Tüm bilgisayarın speccy bilgilerini detaylı bir şekilde koy.buyur YAMYAM abi
İşlemci.
Anakart.
Ram.
bunlar detaylıca konulmalıdır.
Ayrıca önceden bilgisayarın ısı değerleri de bilinmelidir.
https://www.chip.com.tr/forum/amd ... rclock_t241594.html
Yıllanmış Üye
105 mesaj
Mr_YAMYAM Abi
Benim DVD sürücüm cd platformunu açtığımda kendi kendine geri kapanıyor.Bazen işime yarıyor bu olay ama
.Kötü yönleri daha fazla kaç kez cd sıkıştırdım.Bi keresinde de elimi kapmıştı.
Bu sorunu nasıl halledecez
Dvd sürücüde bizim gibi yamyam çıktı abi
Son Düzenleme: yunus07 ~ 25 Mayıs 2012 21:29
Kapalı Hesap
281 mesaj
Mr_YAMYAM Abidvd sürücünün firmwaresini güncelle
Benim DVD sürücüm cd platformunu açtığımda kendi kendine geri kapanıyor.Bazen işime yarıyor bu olay ama
.Kötü yönleri daha fazla kaç kez cd sıkıştırdım.Bi keresinde de elimi kapmıştı.
Bu sorunu nasıl halledecezDvd sürücüde bizim gibi yamyam çıktı abi
Kapalı Hesap
281 mesaj
Kapalı Hesap
281 mesaj
http://drivers.softpedia.com/get ... -Firmware-10A.shtml
burdan indirebilirsin valla okumama sorunları genelde firmwareden kaynaklanıyor