MR_YAMYAM abim internette şöle bişeye rastladım :DEvga bu...
Şimdi dersin buda bişey görünce bana geliyor diye
Abim iki işlemci 7 ekran kartı takılabiliyormuş bu kartın çalışma prensibi nasıl acaba
Performansını sormuyom 2 işlemci 7 kartla perfromansını anlamamak elde değil...
Aç bakalım konuyu...
işlemci yuvalarının yanındaki ram yuvaları aklıma takıldı her işlemciye ayrı ram takılıyor herhalde
Evga V555
[/url]
Karta bak
[url=http://bit.ly/c25MCx]
misal veriyorum
Diyelim buna iki tane Core i7 980X taksak iki işlemci nasıl çalışabiliyor 7 ekran kartı nasıl çalışabiliyor ?
Yani şaşmamak lazım.İlerde alırım belki bi tane :D
Evga neden Türkiyede yok?İntel,AMD satsın diyemi.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ama benim bildiğim kadarıyla çift gpu lu ekran kartından sadece 2 li slı olur yani 4 gpu öte yandan tek pgu lu olarak GTX580 den 4 way slı yapılıyor 7 tane filan olmuyor bildiğim kadarıyla
ama benim bildiğim kadarıyla çift gpu lu ekran kartından sadece 2 li slı olur yani 4 gpu öte yandan tek pgu lu olarak GTX580 den 4 way slı yapılıyor 7 tane filan olmuyor bildiğim kadarıDostum ozaman o anakarta 2 tane asus mars ekran kartı takacan off ne maç izlenir profektördeSon Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 16 Nisan 2012 22:57
Dostum ozaman o anakarta 2 tane asus mars ekran kartı takacan off ne maç izlenir profektördeabi o işi yapanlar sadece bencmarklarda yeni rekorlar deniyor o kartın 1 tanesinin yarısı bile bütün oyunlara fazla gelir önemli olan bizim gibiler için geleceğe dönük fiyat performans olan bir pc toplamak ve bunu ben iyi yaparım
MR_YAMYAM abim internette şöle bişeye rastladım :D7 ekran kartı değil sadece 4 ekran kartı takılabilir. SLI+SLI dual monitör şeklinde
Şimdi dersin buda bişey görünce bana geliyor diye
Abim iki işlemci 7 ekran kartı takılabiliyormuş bu kartın çalışma prensibi nasıl acaba
Performansını sormuyom 2 işlemci 7 kartla perfromansını anlamamak elde değil...
Aç bakalım konuyu...
işlemci yuvalarının yanındaki ram yuvaları aklıma takıldı her işlemciye ayrı ram takılıyor herhalde
Evga V555
[/url]
Karta bak [url=http://bit.ly/c25MCx]
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
misal veriyorum
Diyelim buna iki tane Core i7 980X taksak iki işlemci nasıl çalışabiliyor 7 ekran kartı nasıl çalışabiliyor ?
Çift işlemci destekli kartlar uzun yıllardır var. Ben P4 lerde bilem görmüştüm kartın fiyatı 750 dolardı.
İki işlemci rahat çalışır. Nasıl ki günümüzdeki işlemciler 4 çekirdekli 6 çekirdekli ya da kabak çekirdekli ise Bu yapılan çift işlemci demek çekirdek yani (iş parçası) sayısını artırmakla ilgilidir. P4 lerde tek çekirdek üzerine 2 iş parçası vardı. Demekki çift P4 kullanınca 2 çekirdek 4 iş parçası oluyodu.
Sanırım o çift işlemci destekli anakartı daha önce mr_yamyam abi önermişti bir konuda ve tartışmıştık bunun üzerine neden bu evga malları tr ye gelmiyor veya şirket açmıyor diyerekten...
Ben yatıyom arkadaşlar.
İyi geceler
Ve cüceler meselesi.
plt_yasin_0025 isimli dangalak (ben böyle konuşmam normalde ama bu hak etti) forumda her yere netten para kazan diye konu açmış.
Şu siteye sürekli giren bi admin yok mu? Engellesin, silsin şu dangalağıda konularınıda...
Beyinsizler ya sinir oluyorum şu insanlara...
plt_yasin_0025 isimli dangalak (ben böyle konuşmam normalde ama bu hak etti) forumda her yere netten para kazan diye konu açmış.hocam boşverip geçeceksin böyle şeyleri ne adminler nede denetmenler siteye bakmıyorŞu siteye sürekli giren bi admin yok mu? Engellesin, silsin şu dangalağıda konularınıda...
Beyinsizler ya sinir oluyorum şu insanlara...
yamyam abim türkçeleştirdim bunu görünüm falan hepsini yavaş yavaş hallediyom windows gibi geliyor acemilik çekmiyorum kullanımında tuttum bu yazılımı
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Firefox daha hızlı çalışıyor bunda
İE opera chrome'u katlar çöpe atar:D
Ubuntu önyükleme dwdsi hazırlayıp kuracam bilgisayarlarıma
Ben de laptopdan ubuntu ile giriyom kesko abi gerçekten baya hızlı bu dandik de bile kasmıyor :D
7 anasını ağlatıyo bu sistemin :D
BANA 2 SAYFALIK METİN ÜZERİNDE SÖZCÜK TÜRLERİNİN TESPİTİ YAPILMIŞ YAZI LAZIM YARDIM ETSİN YAPAN VEYA BULAN BİTİ :/
Arkadaş o zaman siteye bakan birine versinler adminlik. Siteyi şunlardan korur en azından... Ya bu şekilde sitenin kirlenmesine gerek yok sonuçta...Aha... Yani ben beni kasteddiniz dimi siz diyin bana şu banlanacak die ****** tekmeyi kor gönderirim forumdan konularıda büyük bi zevk ile silerim :D