Cok sevdiğim anime naruto nun oyununu buldum wii den dönme emülatör ü seviyorum ya :D
[resim][url=http://bit.ly/c25MCx][/url][/resim]
Cok sevdiğim anime naruto nun oyununu buldum wii den dönme emülatör ü seviyorum ya :D
[resim][url=http://bit.ly/c25MCx][/url][/resim]
bütün oyunlar olmuyor :D ben zor buldum narutoyu daha iyileri var ama olmuyor pc ye...
şimi şöle bişi var emulatorle döndürülmüş oyunlar cok yük veriyo ssitem iyi olmalı eski sitemlerde sakat iş bende kombolarda kasıyor naruto mesela :D
Arkadaşlar dün bir film indirdim. Film süper yaa.. Sizde indirin izleyin pişman olmazsınız. Filmin adı "UNSTOPPABLE" (DURDURULAMAZ) demek yani..
Filmin konusu kısaca şöyle.. İstasyondaki çalışanlar yük treninin gideceği yöndeki makası değiştirmeyi unutuyorlar, bunun üzerine trenin makinisti trenden atlayıp trenden hızlı koşarak makası değiştirmeye giderken trenin gaz kolu otomatikmen devreye giriyor ve 30 vagonluk tren makinistsiz alıp başını gidiyor. Makinist peşinden koşmaya çalışıyor ama yetişemiyor. Sonra deneyimli bir tren teknisyeni ile genç bir kondüktör, başında kimse olmayan ve kontrolden çıkmış treni durdurmak için çabalıyorlar..
CLIP DESCRIPTION:
A new guy (Chris Pine) and a know-it-all (Denzel Washington) must run down and stop an unmanned chemical train with no brakes before it destroys an entire city.
FILM DESCRIPTION:
In this action thriller from director Tony Scott, rookie train operator Will (Chris Pine) and grizzled veteran engineer Frank (Denzel Washington) learn that a runaway locomotive carrying carloads of dangerous chemicals is headed for Will's small Pennsylvania hometown, where his wife and child live. In order to save the day, they must figure out how to catch up to the rogue engine, and stop it before harm comes to the town. Standing in their way is Galvin (Kevin Dunn), the head of the company who is more interested in saving the stock price than lives. On the plus side, the duo have competent corporate employee Connie (Rosario Dawson) on the radio, talking them through their various attempts to corral and then stop the potentially lethal locomotive.
CREDITS:
TM & © Fox (2010)
Cast: Denzel Washington, Chris Pine, Rosario Dawson, Ethan Suplee
Director: Tony Scott
Producers: Skip Chaisson, Chris Ciaffa, Jeff Kwatinetz, Eric McLeod, Mimi Rogers, Diane L. Sabatini, Tony Scott, Adam Somner, Lee Trink, Julie Yorn, Rick Yorn, Alex Young
Screenwriter: Mark Bomback
WHO ARE WE?
The MOVIECLIPS channel is the largest collection of licensed movie clips on the web. Here you will find unforgettable moments, scenes and lines from all your favorite films. Made by movie fans, for movie fans.
SUBSCRIBE TO OUR MOVIE CHANNELS:
MOVIECLIPS:
ComingSoon:
Indie & Film Festivals:
Hero Central:
Extras:
Classic Trailers:
Pop-Up Trailers:
Movie News:
Movie Games:
Fandango:
Fandango FrontRunners:
HIT US UP:
Facebook:
Twitter:
Pinterest:
Tumblr:
Torrent Link : http://isohunt.com/torrent_detai ... oppable?tab=summary
Türkçe altyazı : http://www.turkcealtyazi.org/sub/310508/unstoppable.html
Güneşte mangal yapmaya kim gelir
Mangalmı nerde hani voheyyy :D
Yamyam abi;Sadece tek bir port kullancaksın ve iç çapı 3 cm olacak. Uzunluğu 5 cm den uzun olmayacak. Uzun ise düzgünce kesebilirsin.
şimdi bendeki portun birinin ölçüleri 3 R*9cm
Diğeri:3 R*13cm
iç çap*uzunluk.
Yani ikisininde iç çapları aynı fakat uzunlukları farklı.
en az 9 cm lik port var elimde,sen en fazla 5cm demişsin,diğeri olmaz sanırım.Hangisini kullanayım ?
İç delik 5 cm olacak ve burada port kullanılmayacak
Sadece tek bir port kullancaksın ve iç çapı 3 cm olacak. Uzunluğu 5 cm den uzun olmayacak. Uzun ise düzgünce kesebilirsin.9 cm liği 5. cmden kesip kullanacağım
İç delik 5 cm olacak ve burada port kullanı
Ben bunu çiziminle birlikte götüreceğim ve yaptıracağım
Aslında elim yatkındır bu gibi işlere ama
Hoparlörün boşluğunu açacak alet yok.
İnşallah en kısa sürede tamamlayıp,size bi test videosu çekeceğim :)Son Düzenleme: yunus07 ~ 08 Mayıs 2012 20:06
9 cm liği 5. cmden kesip kullanacağımUNUTMA.
Ben bunu çiziminle birlikte götüreceğim ve yaptıracağım
Aslında elim yatkındır bu gibi işlere ama
Hoparlörün boşluğunu açacak alet yok.
İnşallah en kısa sürede tamamlayıp,size bi test videosu çekeceğim :)
İç kısmın izolasyonu çok önemlidir. Uygun malzeme temin ettinmi.
Nasıl yapmayı düşünüyorsun.
UNUTMA.Malzemeler hazır değil başkasına yaptıracağım.Bende orda olacağım tabikide
İç kısmın izolasyonu çok önemlidir. Uygun malzeme temin ettinmi.
Nasıl yapmayı düşünüyorsun.
İzolasyon malzemesine dokunmaya gorkuyom bide :DGidişatım yanlış ise bana söyle dediğinin aynını yaparım yamyam abi
Son Düzenleme: yunus07 ~ 08 Mayıs 2012 20:32
Malzemeler hazır değil başkasına yaptıracağım.Bende orda olacağım tabikideİzocam kullanacaksan bulaşık eldiveni kullanırsın sorun olmaz.
İzolasyon malzemesine dokunmaya gorkuyom bide :DGidişatım yanlış ise bana söyle dediğinin aynını yaparım yamyam
Tüm malzemelerin önceden hazır edilmesi gerekir.
Yokmu başka kabin isteyeenn
Hadi vatandaşş yetişen yapıyorrr.
İtina ile kabin tasarımı yapılır.
Kimseler gelmeden bi mesaj yazıp tüyem bari..
yamyam abi bende bu hopörlörden var nasıl sence iyimidir
http://forum.donanimhaber.com/m_10643010/tm.htm
ses konusunda bizlerden çok daha bilgin var bide ben anakart daki ses girişlerinden kullanıyorum acaba daha kaliteli ses almak için ses kartı mı almam gerekli
Arkadaşlar yeni bir bilgisayar almaya karar verdim 2-3 içerisinde umarım gerçekleşir...Alcak olacağım model ise Asus'un üretmiş oldugu son derece mükemmel bir pc ASUS All-in-One ET2700INTS 27.0
Bu bilgisayar hakkındaki görüşleriniz nelerdir onu öğrenmek isterim şahsen..? İleriye dönük olsun fiyat performans olsun yer kaplamasın kablo karmaşasından uzak vede büyük ekranıyla oyun oynama keyfi yaşatması açısından hepsini karşılıyor en azından..!! Acaba diyorum İvy Bridge işlemci bu pc için uygunmu veya kendi içerisinde bulunan İ7 işlemcisinden iyimidir merak ediyorum...
yamyam abi bende bu hopörlörden var nasıl sence iyimidirBunlar fena değil. Ancak güç bandı çok fazla değil.http://forum.donanimhaber.com/m_10643010/tm.htm
ses konusunda bizlerden çok daha bilgin var bide ben anakart daki ses girişlerinden kullanıyorum acaba daha kaliteli ses almak için ses kartı mı almam
Ancak test için kullandığın kaynak MP3 ise kaliteyi anlayamazsın.
Öncelikle iyi doldurulmuş orijinal CD ile test etmelisin.
İkinci olarak anakartın ses çipi nedir ve ayarları doğru yapılmışmıdır.
Arkadaşlar yeni bir bilgisayar almaya karar verdim 2-3 içerisinde umarım gerçekleşir...Alcak olacağım model ise Asus'un üretmiş oldugu son derece mükemmel bir pc ASUS All-in-One ET2700INTS 27.0Her İ7 işlemcisi iyi değildir. İlerde bir upgrade yapman gerekirse çuvallarsın.Bu bilgisayar hakkındaki görüşleriniz nelerdir onu öğrenmek isterim şahsen..? İleriye dönük olsun fiyat performans olsun yer kaplamasın kablo karmaşasından uzak vede büyük ekranıyla oyun oynama keyfi yaşatması açısından hepsini karşılıyor en azından..!! Acaba diyorum İvy Bridge işlemci bu pc için uygunmu veya kendi içerisinde bulunan İ7 işlemcisinden iyimidir merak ediyorum...