Yamyam abi benim tam olarak ne yapmam lazım bu kodekleri yükleyebilmem için. Oradaki disabled olanları aktif hale getirdim. Ama hiçbir değişiklik olmadı.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Hey hey hey taxi bütün islerim gitti aksi heyyyyyyyyyyy hey taxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii off bre söle yakınlarda gıcık biri olsada gidip dövsem canım sıkılıyo yaf :(
Mazlummmmmmmmm mazlumu getirin bana mazlummmmmmmmm hııaayyyyyyyyyyyyyy
Bu gün ne yiyeceez yaaf.
AcıktımAbi burda salam torrentler oluyo salam yermisin ?
izle anlarsınAnladım abi :DDD 1.32 de kendini belli etti mazlum :D
Olm mazlum kim dedin ya allah belanı vermesin aksam aksam güldürdün beni :D:D:D
Eeee abiler anlatın beya sustunuz.
Arkadaşlar benim de profil resmim hala onaylanmadı.Dikkat ettiyseniz M.G.G de foruma girmiyor artık.
3D 3B tartışmasından sonra bıraktı sanırım :))
bu forum çook üye kaybetti birçoğunuda tanıyordum mgg mi facebookta şu anda arada girer ya o bıraktığını sanmıyorum
ya forumdaki kızları savunanlara diyorum bakın boşuna uğraşmayın sonunda üzülen siz olacaksınız dinleyin beni bende yaşadım birşeyler üzülen ben oldum kızlar yüzünden forumdaşlarınızı kırmayın
ya forumdaki kızları savunanlara diyorum bakın boşuna uğraşmayın sonunda üzülen siz olacaksınız dinleyin beni bende yaşadım birşeyler üzülen ben oldum kızlar yüzünden forumdaşlarınızı kırmayı
sen biraz saçmalamışsın kardeş burada kimse kız tavlamıyor ki :Dkız tavlayan face de gezer libercity kardeş :D