yunus trackerları anlattım ona da bak len hemen 2 üsste 3 oldu
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.hee sayfa atlaşımız
Utorrentle indirsene yaff. Ya da Bittorent.
Bİlgide renk kırmızı değil demi?
Ve izleyiciler yerindeki yazılarda olumsuz gibi birşey yazmıyorsa başlar diye umuyorum.
10 dakika bekle bakam başlaycak mı
Ben forumda yokum uzun süre. Belki 10 gün belki 20.
Yok aga deli oldum yokum ben 30 dakika sonra vınnn. girmem uzun süre.
Yunus utorrent kullan bitcomentte bazı calısır torentler calısmıyor onu gözledim yada gec calısıyor bu arada stalker 3 c.o.p ı indirme onu kaldırmaz senin pc ilk 2 yi indir.
Burası new yorki amewrika
Acaba seni rakip olarak görmüş olabilir mi. Ben yamyamları rakip olarak seçtiğini düşünmüştüm ama yamyamlar ne de olsa ilkel erkekler sınıfındadır. Sen de yamyamlara rağbet edince kendisi yanlız kalmış olabilir.Mr yamyamım. Tek bildiğim sizin topiğimizi çekemiyor. Ben çok eğlenceli ve sürükleyici buluyorum muhabbetı ayrıca sevıyelı de. güzel bi fikir bunu açmanız. Teşekkür ediyorum şahsen.
Ve ezgiye gelıncede artık ne diyeceğimi bilemıyorum benım onla şahsi hiçbir muhabbetım olmamıştır az önce nefret içerikli bir mesaj attı bana mesajın resmını çekmelımıyım onu bıle bılmıyorum neyı çekemıyor onuda anlamadım. Çocukmu dğeil mi onuda anlamadım yanı burdan ezgi ve uzantılarını kıınıyorum seviyelı teknoloji platformunu bilgisayar hakkında konuşuluyor diye sıkıcı buluyorlar tutturmuşlar bir ezgidir ezgi (zaten hepsi kendısının uzantısı bence) bebce sevıyelerıne hitap eden başka bır sıte bulsunlar en azından sohbet bölgemize satşamasınlar :)
Sitenin ismi chip online melahat anne örgü kursu degil :D tabiki teknoloji konusulacak istemeyem gider baska foruma adı üstünde teknoloji forumu degisik şeylerden mi konuscan git ac sende konu orda konuş... bu arada forum fake hesap doldu milleti aptal yerine koyuyolar safız ya biz cod 4 mp dan cok iyi biliyorum bu tür şeyleri ip leri degişse bile guild ler degismiyodu o oyunda admindim ben atılan biri tekrar girdimi anlıyoduk burdada olabilir pekala veya fake hesap acan tespit edilebilir ama nerdeee ...Mr yamyamım. Tek bildiğim sizin topiğimizi çekemiyor. Ben çok eğlenceli ve sürükleyici buluyorum muhabbetı ayrıca sevıyelı de. güzel bi fikir bunu açmanız. Teşekkür ediyorum şahsen.
Ve ezgiye gelıncede artık ne diyeceğimi bilemıyorum benım onla şahsi hiçbir muhabbetım olmamıştır az önce nefret içerikli bir mesaj attı bana mesajın resmını çekmelımıyım onu bıle bılmıyorum neyı çekemıyor onuda anlamadım. Çocukmu dğeil mi onuda anlamadım yanı burdan ezgi ve uzantılarını kıınıyorum seviyelı teknoloji platformunu bilgisayar hakkında konuşuluyor diye sıkıcı buluyorlar tutturmuşlar bir ezgidir ezgi (zaten hepsi kendısının uzantısı bence) bebce sevıyelerıne hitap eden başka bır sıte bulsunlar en azından sohbet bölgemize satşamasınlar :)
yelloz ucuzluk kızı kaşar son goku denen o şerefsizi savunmaya utanmıyor musunseni ezginin uzantısı karaktersiz varlık. seviyeizlikte sınır tanımıyorsunuz. gerçekten rezilsiniz. yeni üye olmuşsun fake hesapsın çok belli. belkide ezginin ta kendisisin. kendinizi küçük düşürüyorsunuz. çok dip konuşmalar bunla. hakaretin senin karakterini ucuzluğunu kaşarlığını gösterir. fake kaşarı. insanlara dalaşmanın dışında başka işin yok tabi. seviyesiz zavallı
ayrıca ben kimseyi savunmuyorum son goku filan. ama çok zavallısın volter hakaret edecek kadar. yok şunu banlayın filan. hangi vasıfla böyle bi öneride bulunuyorsun ya da hang vasıfla chipte tat kalmadı ezgi gitti diyorsun. sınırlı bakış açınla mı? chipin tadını nerden biliyorsun yeni üye olmuşsun.? kıskanıyorsunuz bu topiği ve küçülüyorsunuz. çok zavallısın ya ağlayın biide ezgi gittiii üüüüüüü