Bu torrentler kırık olmuyo dimi kırık torrent falan :D :D :DKınaşlı, bak sana sağlam torrent buldum. Bunu indir.Abi bu böyle bekliyo bende onla beraber bekleyim mi :
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Öff! Bugünün mesajlarından son sayfaya tıklıyorum, iki sayfa öncesini açıyor. Sanki 10 katlı bir binanın 10. katına asansörle 8. kata kadar çıkıp geriye kalanı merdivenlerle çıkmak gibisinden :D
la olum kimse beni duymuyo mu alooo
Görünmez mi oldum kiii la
son_gokuuuu! Nerdesin seni göremiyoruuumm!!
Laaa görünmezliği buldum olummm
Ne para kazancamm var yaa
Anaa görünmezken nasıl sölicem ki görünmez olduğumu
Yazı yazarken büyük harfle başlamak için Shift+A yaparım ama bu tuş kombinasyonunu kullandığıma yazının tamamını seçiyor. Shift tuşu Ctrl görevini görüyor.
Kınaşlı, bak sana sağlam torrent buldum. Bunu indir.Abi harbi salam torrentmiş saol dier torrent başlayana kadar bu bitecek :D
Yaf bu krater in torent anma iyimiş maşallah 2 gb ı 2 günde indircek benim için züpey bi hız :D
taksi lazım mı abeyyyy
ben gaçtım.
Bu forum beni galiba ilk kez böyle güldürüyor bravo son_goku :)))
LENO7, CHIP'in değerli üyesi ezgi konusunu açan eleman. Ve Ezgiyi savunuyor. Volter da Ahmet gibi Ezgiyi savunanBi dakika bi dakika ben bu konda hiç bişiy bilmiyom sabah okin abiye sordum oda git konudışı açılan konuları karıştır anlarsın dedi bende karıştırmayı sevmediğimden karıştırmamıştım biliyon yani karıştırmaya bi başlasam ilk sistem önerdiğim adamdan çıkardı konu :D noldu şimdi bi anlatırmısın yada şu konunun bi linkini versen?
https://www.chip.com.tr/forum/chi ... -gitti_t243920.htmlBi dakika bi dakika ben bu konda hiç bişiy bilmiyom sabah okin abiye sordum oda git konudışı açılan konuları karıştır anlarsın dedi bende karıştırmayı sevmediğimden karıştırmamıştım biliyon yani karıştırmaya bi başlasam ilk sistem önerdiğim adamdan çıkardı konu :D noldu şimdi bi anlatırmısın yada şu konunun bi linkini versen?
Daltonlara hakaret var ama burda