YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.sen öyle san yaptıkları bölücülükler yüzünden bir sürü kişi ayrıldıNe biliyorsunda konuşuyorsun.Daha bu sene kayıt olmuşsun.Yardım ettiği kişileride say bakalım.Sizin gibi fake hesaplar yüzünde bu forum ne kadar düzgün kişiler kaybetti biliyor musun peki ? Konu dışında muhabbet ediyorsun sonra diyorsun mesaj sayım niye artmıyor.Bölücüymüş bilmemneymiş.Daha dünkü bebe ne diyor bak hele.
okin abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :( bulamadım yok yok gitti valla gitti güzelim oyun link yok kırmışlar linkleri abi :(
Özet: Çoğu forumdaki linkler kırık olduğundan Queke4 ü indiremedim
Edit: tek link indirmeyi tercih ederim
Yamyam abi, burada disabled olanları aktif hale mi getireceğim? Codecs diye birşey yok. Pencerenin sol üst köşesinde Codecs yazıyor sadece.Hepsini active etmelisin ama H264 te tamamlanmamış görünüyo. Bunu aktif edemezsin galiba. Bi dene bakiimÖnemli olanları yazayım
H264
MPEG2 MPEG1
FLV
Yaf okin abi bi el atsanda şu oyunu bi indirsem bu torrent'lerden fazla anlamam fazla indirmedim (daha bi kere doğru düzgün indirmeyi başardım) ama az aöne torrent oyundan buldum indirdim
Layn iyice kafam karıştı bilmiyom demeyede tırsıyom ama bilmiyom daha yeni indirdim bittorrentle açtım hala inecek hala inecek daha bittorrentde tık yok bu ne anlama geliyo ne bi indirme hızı yazıyo nede başka bişiy napım şimdi ?
Bu torrentler kırık olmuyo dimi kırık torrent falan :D :D :D
Abi bu böyle bekliyo bende onla beraber bekleyim mi :D
kınaşlı izleyicileri değiştir. link verebilirim?
bi teamwiever yükledim tüm diskim parçalandı bu ne loo
[URL=http://img835.imageshack.us/i/hrr.png/][/URL]
Daş yokmu daş :D izleyici ekleme isohunttan indir torentleri torrent-oyundakiler calısmayi genellikle yok onu ekle bunu ekle bosver onu sil isohunttan indir.
kötü olmuş harbiden de bende ssd olduğundan birleştirme daha da kötü yapıyor
Offff sıkıldım bu w7 den güncelleme delisi sistem ya msn acamıyorum güncellemiş sanane lan güncellemiyom işte :D xp kuracam ha bıktırdı.
Çok güncelleme yaptığı yok okinkurt aslında istersen kapatabiliyorsun biliyorsun.Windows Live güncellemeleri de çok sık olmuyor.
Windows 7 şu ana kadar kullandığım en iyi işletim sistemi.Bu kadar stabil çalışan bir sistemim yoktu daha önce.
Hepsini active etmelisin ama H264 te tamamlanmamış görünüyo. Bunu aktif edemezsin galiba. Bi dene bakiimYamyam abi hepsini active ettim. Gerçi active demiyorda libavcodec diyor. Aygıt yöneticisinden codeclere baktım ama hala eskisi gibi az codec var ve en önemlileri yok. :(Önemli olanları yazayım
H264
MPEG2
Yamyam abi hepsini active ettim. Gerçi active demiyorda libavcodec diyor. Aygıt yöneticisinden codeclere baktım ama hala eskisi gibi az codec var ve en önemlileri yok. :(
libavcodek firmanın adıdır. Önemli olan H264 MPEG1 ve 2 ve FLV lerin aktive edilmesidir. Bu kodekler HD oyunlarda ve internet üzerinden seyrettiğin filmlerde çok önemlidir. Ekran kartının ve ses kartının da özellikleri önemlidir.
Ben xp kadar sevemedim w7 yi ..
Gel vatandaş gel yetişen alıyor.... sitenin altındaki MAX Payne 150 TL yerine 100 TL yazıyor.
libavcodek firmanın adıdır. Önemli olan H264 MPEG1 ve 2 ve FLV lerin aktive edilmesidir. Bu kodekler HD oyunlarda ve internet üzerinden seyrettiğin filmlerde çok önemlidir. Ekran kartının ve ses kartının da özellikleri önemlidir.Önemli olanlarda aktif olmadı işte Yamyam abi. :( Yani ekran kartımımn özellikleri de önemliyse demek ki benim ekran kartı iyi değil ondan aktif olmadı heralde.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 25 Haziran 2012 17:53