benim arabanın fiyatı 25 28 bin arası bişey bugün bu motoru ona attırmaya kalksam bu motor 17 bin lira
hayal gibi bişey olur
benim arabanın fiyatı 25 28 bin arası bişey bugün bu motoru ona attırmaya kalksam bu motor 17 bin lira
hayal gibi bişey olur
Kesko abi, şu x6 ları görüyorum bazen yollarda. Şaka yapmıyorum, canavarın önde gideni.. Asfaltı yakıp gecer yani.. Abi yanına bir yaklaşayım dedim. Ben yaklaşyıkça araba büyüyor, yaklaştıkça büyüdü, arabanın yanında sivrisinek gibi kaldım.. :D Abi o nasıl bir hayvan ayy pardon nasıl bir araba yavv.. :D :D
Kesko abi, şu x6 ları görüyorum bazen yollarda. Şaka yapmıyorum, canavarın önde gideni.. Asfaltı yakıp gecer yani.. Abi yanına bir yaklaşayım dedim. Ben yaklaşyıkça araba yükseliyor, yaklaştılça yükseldi, arabanın yanında sivrisinek gibi kaldım.. :D Abi o nasıl bir hayvan ayy pardon nasıl bir araba yavv.. :D :insallah böle bi makinan olur kardeşim bunda daha ne özellikler var bilsen elektronik süspansiyon var bunlarda dağda taşta ezip geçer araba kendini ayağa kaldırıyor yerden yükseltiyor dağ bayır geç git
İnşallah kesko abi, Allah bir şeyi insana boşuna hayal ettirmezmiş.. Çok istersek olur inşallah. :D
son_goku usb kablosunu taktım ama telefonu tanımıyor eski sürüm olduğundanmı 2008-2009 yazıo açılırken telefon ağustos 2011 de çıktı piyasaya
benim telefonda pc bağlantılarında 2 şeçenek var
samsung kies
yığın depolama
telefonu bilgisayara bağlayınca telefon ekranında iki secenek çıkar yığın depolama vs birini seçmelisin..
samsung kies i seçiyorum program hafıza kartını telefonun belleğini görüyor telefonu görmüyor
zaten pc stiduo güncel sürüm diyor tek çare kies
Ya arkadaşlar bu cevap yazdığım kısıma yazı yazarken bir sorun yaşıyorum. Şu forum bir düzelmedi gitti!
Bir cümle yazdım ve yeni cümleye büyük harfle başlayacaktım Shift A yaptım tüm yazılar gitti. Ctrl Z ile geri getirdim. Tekrar tekrar baktım acaba Ctrl takılımı kaldı dedim ne oluyor filan anladım ki Shift A yapınca Ctrl A yapmış gibi oluyoruz. Büyük a yapamıyorum yani. Bu yaptıklarımı da Caps Lock tuşuyla yaptım. Bu forumu hatalarıyla seviyoruz diyeceğim ama bu düzeltilmeli işkence oluyor :)
Ya arkadaşlar bu cevap yazdığım kısıma yazı yazarken bir sorun yaşıyorum. Şu forum bir düzelmedi gitti!Bi konu açacaktım yararlı bilgiler vardı elimde dediğin gibi bişeyler oldu 3 defa oldu hemde vazgeçtim konu açmaktanBir cümle yazdım ve yeni cümleye büyük harfle başlayacaktım Shift A yaptım tüm yazılar gitti. Ctrl Z ile geri getirdim. Tekrar tekrar baktım acaba Ctrl takılımı kaldı dedim ne oluyor filan anladım ki Shift A yapınca Ctrl A yapmış gibi oluyoruz. Büyük a yapamıyorum yani. Bu yaptıklarımı da Caps Lock tuşuyla yaptım. Bu forumu hatalarıyla seviyoruz diyeceğim ama bu düzeltilmeli işkence oluyor :)
Dediğim gibi Samsung Kies senin telefonun programı. O daha güzel program indirdim denedim ama benim ki olmadı. Seni de kıskandım hee
Birde şu hata var deli ediyor beni
Kopyala yapıştır yapamaz olduk arkadaş
5 farklı tarayıcıdada aynı diyor
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Lem biliyom, ama Kies var seninkinde. bir de kies de sağ altta sanırım telefon güncellemesi var bir kontrol et.
Okin future soldierda nasıl nişangahı sağ sola kaydırcaz bende kaymıyo
bir tuşla kayıyordu ama unuttum :(