YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ben yatıyom.
Görüşün görüşün.
Benim de 1.2 mb'larda idm ile. Üstünü gördüm ama sadece gördüm sabit durmadı
iyiyiz dostum :D Sen napıyon?
Arkadaşlar bence öyle bir şey yok ama sormak da fayda var. Ben de HD5750 kart var. Bir de 4 gb ram.
32 bit olduğu için 3.5 gb kullanıyo. Geri kalan yarım gb'ı ekran kartına kullandırabiliyor muyuz?
Gerçi böyle bir şey olsa herkes HD6850 alır ve 4 gb de ram ekler
Aşk bu adı yok, CHİP'in bile tadı yooook. Patladım evdeeeee
Yav Gebze'de temiz hava vardı da biz mi almadık
Kurutma makinesinin havası bile daha temiz
Bursaı 25 derece. Neyse biraz Gta IV oynayıp gelcem.
Sıcaklar başlayınca kara sinekler dışardan içeri girmek için çabalıyorlar. Len biraz önce pencereyi açayım dedim oda biraz havalansın diye.. Guduruk sinek pencerede nöbet tutuyo Vızzzz!! diye bir geçti gözümün önünden.. İki saat onu dışarı çıkarmak için uğraştım
Sıcaklar başlayınca kara sinekler dışardan içeri girmek için çabalıyorlar. Len biraz önce pencereyi açayım dedim oda biraz havalansın diye.. Guduruk sinek pencerede nöbet tutuyo Vızzzz!! diye bir geçti gözümün önünden.. İki saat onu dışarı çıkarmak için uğraştımAslında pencereye döşeyecen pc fanlarını.Bak bakalım girebiliyolarmı içeri.Haftada bi temizlersin artık.
Gerçek yamyam budur
Son Düzenleme: yunus07 ~ 02 Haziran 2012 15:42
kıyma makinesi gibi gelir onlara
Yazılım Mühendisliği ve artık hayırlısıyla bitiyor sadece 3 sınavım ve bitirme projesinin sunumu ve teslimi kaldı.
En çok fırınlarda görürüm o şeyi.
Bazen midem bulanır sinek yarı canlı kalsa uça uça giderken hamura bi düşşe eyyyhhhkkkk