Okinkurt BitComet i indirdiğinde sağ altta benimki gibi engellendi yazmassa yaşadın demektir
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OHHHAARAAAA!!! :O 1113 KBps.. Vay anam babam gel şöyle içeri iki muhabbet edek :D :D Yunus ben en fazla 850 Kbps ile indiriyom. :D
Yamyam abi bişi sorcam ben gecen komple pc yi söktüm ama ön paneldeki usg leri ters takmısım yanıkk okusu geldi sonra usb ler calısıyomu diye hariciyi taktım harici bozuldu garantiye yollıcam simi usb yerimi yandı anakartın acaba ne dersin zararı olurmu 10 gün oldu saglıklı calısıyor ?? bide garanti bu hariciyi degistirirmi ? bu arada mac milan o similasyona cok güvenme hocam bazı seyleri unutmuslar :D:D:D
Gecen önerdiklerimi oynadınmıki ? :D
Limbo- krater - worms reloded - world gone sour - spore. spore süperdir hücreden alırsın karakteri taa geliştir geliştir kabile kurarsın sonra teknoloji felan cok zevkli bi oyun :D
bu arada mac milan o similasyona cok güvenme hocam bazı seyleri unutmuslar :D:D:Biliyom okin, usb bağlantı kabloları, power ışığı ve hdd led inin takıldığı yerleri göstermemişler. Anakarttan anakarta değiştiği için heralde.. Senin dediğin olayıda bizim öğretmenler derdi, arkadaşlar en can alıcı nokta usb ve güç düğmesi kablosunun takıldığı yerdir demişti. Ters bağlantı olunca kısa devre olabiliyor ve donanımları bozabiliyor..
O hdd ledi felan abartmıyorum 4.30 saatte taktım kombinasyon deniye deniye her tarafa uyar sanıp cıkardım cok pahallıya mal oldu bana 500 gb lık harici gitti bi basıyom hocam pc acılmıyo bi bakıyom kendi kendine acılmaya calısıyo felan sonunda dogru noktayı buldum 4 saate bide benim anakartta yazı yok oralarda co kzorlandım ama ekran kartını felan söktüm :D :DBiliyom okin, usb bağlantı kabloları, power ışığı ve hdd led inin takıldığı yerleri göstermemişler. Anakarttan anakarta değiştiği için heralde.. Senin dediğin olayıda bizim öğretmenler derdi, arkadaşlar en can alıcı nokta usb ve güç düğmesi kablosunun takıldığı yerdir demişti. Ters bağlantı olunca kısa devre olabiliyor ve donanımları bozabiliyor..
O hdd ledi felan abartmıyorum 4.30 saatte taktım kombinasyon deniye deniye her tarafa uyar sanıp cıkardım cok pahallıya mal oldu bana 500 gb lık harici gitti bi basıyom hocam pc acılmıyo bi bakıyom kendi kendine acılmaya calısıyo felan sonunda dogru noktayı buldum 4 saate bide benim anakartta yazı yok oralarda co kzorlandım ama ekran kartını felan söktüm :D :Valla en tecrübeli bilgisayar toplayan kişiler bile hdd led, power led, usb bağlantıları olan yeri anakartın kullanım kılavızından bakarak takıyorlar.. Keşke kullanım kılavuzu olsaydı da oradan baksayadın.
Sen linkleri ayarla. Ben şimdi çıkıyorum. Ama torrentle pek ilgim yok. Exe uzantılı (setup dosyası) bi dosya olsun.Abi oyun boyutu setup 13 gb kurulunca bi oakdar daha bindiriyo indiriyim dersen torrent linki atıyım özelden veya normal link.
Akşama gelince oyunu bi deneyeyim ama harddiskimi değiştirmem lazım.
Bu arada resimleri incele belki birşeyler dikkatini çeker.
[/URL]
[URL=http://img842.imageshack.us/i/gpusc.png/]
[URL=http://img4.imageshack.us/i/ekrg.png/][/URL]
ses bir ki bir ki
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/195/8f0w9crop.jpg/][/url]
Abi bütün hersey aynı bi tek bende directx ayarı 1. secenekte bi tek kart kalite ayarında performansa getirince oyunlarda 120 fps oluyor ama kasıyor oyunlar ozaman ortaya getirince bi nebze iyidir.
Aynen dostum benim tanıdık bi abi var ona sordum pc ci dedi ben bile bazen klavuza bakıyorum ben direk deneme yanılma ile buldum ama usb leri yapamadım harici gitti :((((((Valla en tecrübeli bilgisayar toplayan kişiler bile hdd led, power led, usb bağlantıları olan yeri anakartın kullanım kılavızından bakarak takıyorlar.. Keşke kullanım kılavuzu olsaydı da oradan baksayadın.
Depeyoz depeyoz sıgmayi :D
yok aga en iyisi her mesajın sonuna resim linkini yapıştırcan başka yolu yok