Ne oliyi gene mi kavga valla içim kalktı artık kavgalardan kavga etmeyin :D
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.boşverin mesaj sayısını kötü lafları burda seviyeli bir şekildde teknoloji sohbeti yapıhocam sen bilmessin o arkadaşla daha önce bi samimiyetimiz oldu ancak anlaşamadığımız için birbirimizden uzak duracağımıza söz verdiktamam haklsıın kimseye kötü bi sözünü görmedim bu kullanıcı adınla ama senle birbirimizden uzak duracağız diye sözleştik zaten o 5 oy çıkmassa sen gitmeyeceğin için ben giderim
5 oy çıkarsa bir daha yorum yapmayacam oke ? bir tek sen istiyorsun burada kimseye küfür etmedim sana noluyor ayrıca seninle muhattap olmadım sen oluyorsun ve kaşını
fx 4100 yeni mimari ama beklenen performansı veremiyor x4 965 in win 7 puanı 7.5 ti galiba
hd 6870 ekran kartı eski olmasına rağmen 2 sene son ayarda oynatır
kesin senin sitemde virüs var daha dün kurdum o directx i
Varya kac senedir pc kullanıyorum sizinkiler kadar sorunlu alet görmedim hatta benim pc yi bile gectiler :D
benim eski pc kafayı yemişti gta vice city bile açmıyordu
Eskı Kulustur Pcmı Ozlıcem Aklıma Gelmezdı Oyun Oynatmıyodu Fılan Ama Kafam Rahttı Bee:d Bu Yenı Toplattıgım Fön Makınası gıbı Ses Çıkarıyo Ayar Oldum:)
Eskı Kulustur Pcmı Ozlıcem Aklıma Gelmezdı Oyun Oynatmıyodu Fılan Ama Kafam Rahttı Bee:d Bu Yenı Toplattıgım Fön Makınası gıbı Ses Çıkarıyo Ayar Oldum:)
o sana kalmış bişey gerekli soğutucu ve fanları takarsan sessizlik düzeyi düşecektir istersen yardımcı olalım ama kasanı söylemelisin ve işlemci için stok fan kullanıyorsan değiştirmelisiin
Fan Alıcagım Zaman Sana Danısacagım Aklımda Bulunsun Bu Aralar Alamam Ama En Yakın Zamanda Alıcam Bu Sesı Çekmekdense Alacagım Zamanda Sana Ulasır Fıkrını Alırım Cunku Fanlar Hakkında Hıcbı Fıkrım Yok
Yamyamlar 15 gün önce yeni laptop aldım 1340 tl ye nasıl sizce?
Marka
Lenovo (IBM)
İşlemci Hızı
2.50 ghz-3.10
Ekran Çözünürlüğü
1366 x 768
İşletim Sistemi
Windows 7 Basic
Ağırlık
2.6 kg
Ekran Boyutu
15.6"