42 tl filan birşeyler diyordu ama
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.şimdi gördüm niye ona 400tl veriyimki :) kasam varken dikkatli okumadım 42tl zannettim
sen git biraz uyu
evet 48 saat uyanık kalınca :)
zaten ben 42 tl zannettiğim için alıcaktım 400tl yi görünce çüş dedim
http://www.oyunceviri.com/forum/ ... C3%A7e-Yama-Projesi beyler bekliyorum inşallah güzel bir çalışma olur çıkmasını kaç aydır bekliyorum
sadece sıfırından 42 tl ucuz satıyoru ben ilanda dedim zaten kimse 42 tl için almaz gider 42 tl daha verip sıfırını alır
bu arada elime para geçsin 20-30 tl havale edicem oyun çeviri çok iyi işler başarıyor helal olsun onların sayesinde tükçe oyun oynuyoruz
adamlar uğraşıyor crysiside oyun çeviri çevirmiş bunuda öğrendim yerli kardeşler oyun çeviriye cevittirmiş
güzel birşey olucak
bende 20 30tl havele edicem sırf ceviri daha çabuk olsun diye
arkadaşlar proxy ile ilgili soru srdum yardımcı olabilecek warsa cevaplayabilir mi çok önemli de
Sırf sizin için 1.5 km yürüyüp çarşıya geldim len
S.a abiler kardeşler.
as bakmıyacam dedin ama dayanamadın deme
Ohhh bee! Sonunda çalıştı bilgisayar. 10. cu denemede çalıştı valla. Ama şimdi de kapatmaya korkuyorum ya açılmazsa?
valla öle oldu 40 dk yürüyüp chip için çarşıya geldim bi işim bile yokkene
notbook ısınıyor diyorlar ama benimki hiç reset atıp mavi ekran vermiyor carforsadan 10tl ye soğutucu aldım oyun oynarken odayıda soğutuyo :)
Sorma kardeş, dün akşamdan beri uğraşıyorum. Kasanın Power tuşuna bastığımda siyah ekran geliyor, o ekrandanoldu?
"Detecting Ide Drivers" yazıyor ama bir türlü hdd yi algılayıp devreye sokmuyordu hard diski. Öyle siyah ekranda takılıp kalıyordu. Şimdi dershaneden geldim. Fişi taktım çalıştırdım bilgisayarı algıladı bütün ıde portuna bağlı olan donanımları ve çalıştı.
biostan bişey olmuştur dvd rw filan 1.sıraya girmiştir bir bak bios menüsüne kapatınca
biostan bişey olmuştur dvd rw filan 1.sıraya girmiştir bir bak bios menüsüne kapatıSon zamanlarda geç algılamaya başlamıştı hdd yi. İşte dün ne olduysa oldu bu sefer hiç algılamadı. Zaten biosa da giremedim dün öyle takılı kalınca ekran. Bu arada bios pilim boş, değiştirmem lazım. Acaba bundan kaynaklı olabilir mi?
son goku kaç saatlik açtırdın neti?