Arkadaşlar, bu istenmeyen e-postaları nasıl engelleyebiliriz? Bir fikriniz var mı? Saçma sapan e-postalar geliyor yavv. Ayıp ayıp
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.miillet akşam geliyor herhalde
Arkadaşlar, bu istenmeyen e-postaları nasıl engelleyebiliriz? Bir fikriniz var mı? Saçma sapan e-postalar geliyor yavv. Ayıp ayıpMacMillan abi bak şimdi (benden büyük olduğunu bilmiyordum :D ) seçenekler > posta > gereksiz e postaları engelleme > güvenli ve engellenen gönderiler ordan istemediğin spamcıları engellenen gönderenler kısmına ekle
Ahali adama bakın nası carpılayi ölmüş :( http://www.izlesene.com/tv/cihan ... ara-yansidi/6350777
hemen izliyorum tabi 1Mpbs netle yüklenirse :)
sen bide 3g yi gör 5 dkkalık video 25 dkkada yükleniyor :D bu mesajı gene 2 hamlede attım site hata vereyi :D
şimdi gördüm yazık la elehtirih çarpmış :(
2g o kardeş 3g videoları benimkinden hzılı açıyor gprs ve edge den çekiyodur ave,turkcell,vodofone,ttnet bular adamı kanser ediyor
Evet makina yı tamir etmemişler bile bile masraf olmasın diye heralde adam pisi pisine gittmiş.
beyaz varya çok şanslı her hafta başka hatun alıyor programa :)
benim videyoyu boşver işçiye yazık olmuş elektirik çarpmış allah rahmet elesin
ses kartının altındada kedi var :)
Ohara :D beyaz yazık bozuntuya vermemeye calısıyo utanmış :D:D
neyse sildim videyoyu terbiyemiz bozulmasın diye
Ahkihkohkihkah :D 600. sayfa yorumu bendendi 700 de öle oldu vatana millete hayırlı osun .D:D::D
beyaz 10 saniyede hayattan kopuyor bunuda söylemeden edemiyeceğim :)
Valla kedi bakan birisi olark pc nin içine kedi girerse o alet bidaha acılmaz felaket tüy döküyolar :D
evet bende 2 tane var kasayı temizlerken geliyorlar bide yavrular
herşeye sokuluyorlar :D