YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.oyunu kurdu hocam oyuna girerken key istiyi :D Bu arada bugün yamyam abinin yardımıyla kasanın önünde 2 tane fan yeri kesfettim arkada tek fa nvar bende ama nası takacaz ön panel cıkıcak baktım nerden cıkıyo 2 saat bulamadım az asıldım dedim cıkacaksın nöpennnnnnnnnnk :D bi aslıldım haldırt diye kapak elimde kaldı ittirmel yapmıslar 2 fan alıp takıcam :D hava sürkilasyonu olsun.
Bu arada alttaki reklam cok komik 99.90 tl max payne 3 100 tl olsa nası alırdık dimi iyiki 99.90 :D
O zaman Kınaşlı Multiplayer dan giriyor olmasın?? O zaman da şifre istiyor.
Bu arada alttaki reklam cok komik 99.90 tl max payne 3 100 tl olsa nası alırdık dimi iyiki 99.90 :Bende adblock var o reklamı göremiyom. Sinir oluyom o reklamlara yaa. Yeni ürünümüx 99.99 lira.. İnadına o 1 kuruşu vermeyecen :D :D
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 26 Haziran 2012 19:49
Max payne 3 tt net storda diye bi reklam ve 140 tldegil sadece 99.90 D::D:D:D.. bazı oyunlar giristede keyy ister hocam mp degil sade ..
Valla tam emin degilim ama oyunu aktif etme sanırım net baglantısını kesmessen eger oyun net üzerinden key i dogrulama yapıyor sonuc invalid key o yüzden baglantıyı kesmek gerekli bilirsin asc gibi programları tam verison yaparkende kesmek gerekiyor baglantıyı.
Valla tam emin degilim ama oyunu aktif etme sanırım net baglantısını kesmessen eger oyun net üzerinden key i dogrulama yapıyor sonuc invalid key o yüzden baglantıyı kesmek gerekli bilirsin asc gibi programları tam verison yaparkende kesmek gerekiyor baglantıyı.Evet okin aynen senin dediğin gibi. İnternet bağlantısını kesmek lazımmış. Şimdi araştırdım da adam diyor sorunu hallettim, neti kestim kurdum oyunu, tıkır tıkır çalıştı oyun diyor. ;)
http://www.oyuncehennemi.com/quake-4-sifre-yardimi-t265417p3.html
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 26 Haziran 2012 19:57
Bende google a yazdım cd key istiyor diye fulloyunda cıktı sonuc :D
Çalısmıycak oyun yoktur sadece iyi arastırmak lasım ben bi seferinde oyunun video isimlerini degistirip actıydım ses var görüntü yoktu videodaki şirket ismini degistirdim calıstı :D
Bela okuma len gece gece :D oyun ne oldu ? :D
Evet dedim sana indir diye kerem sakalımız yokki sözümüz dinlensin diyolar ama bende sakalda var yaf :S :D:D:D:D:D :D la oynıyasınmı yok valla dövecem gir lan oyna :D okadar ugrastık adam oynamıyo :D
quake 3 oynadım diyosun ? ee aynı grafik motorunu kullanıyor en kötü low da götürür hatta doom3 de dene ondada aynı senin net 8 mb nasılsa ya ne kaybedecen :D
Saldır kalles kellelerini kahpe bedenlerinden ayır onların
Yok yavv vazgeçtim indirmiyecem.