3g modem çekicekmi?
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.http://www.youtube.com/watch?v=nNjWJPuI6B8 sonunu dinleyin halil sezai kovalıyor şahanı kaçıyor:)2.30 a dikkat
Çarşıya yakınız 1.5 km. Ve zati telefonlar falan İzmittekinden iyi çekiyor 3g modem de çeker %90
Ya laptopa 3g modem alacam ya da internet kafede yaşıcam arkadaş başka çare yok
Etrafında 3G yoksa okin gibi guduruk olursun. Cep telefonun yok mu. Cebi laptopa bağla (modem olarak) cepten internete eriş. Tmm dır.
Yanlız edge seviyesinde chip ana sayfaya girmen 5 dk kadar sürecektir.)))))
o zaman sorun yok bide sana kota dayanmaz :)
YAMYAM abi öyle yapacağım fakat Avea'da o şekil 4 gb net yapsam 36 tl ama modem olarak daha ucuza geliyor.
Aslında öyle daha mantıklı ama 15 kb bana yetmez. Almadan önce de soruşturcam buralarda kullanan vardır illa. Olmadı komşudan wireless şifresini isteriz.
senin telefonunun 3g desteklimi neti ?
Neyse ben gaçtım. Biraz gezem gene gelirim :)
Laptop almayı düşünüyorum da şunlar hoşuma gitti yav. Sizce nasıl? Öyle ahım şahım istemiyom zaten.
YAMYAM abi öyle yapacağım fakat Avea'da o şekil 4 gb net yapsam 36 tl ama modem olarak daha ucuza geliyor.Avea ya bulaşma kolunu kurtaramazsın.Aslında öyle daha mantıklı ama 15 kb bana yetmez. Almadan önce de soruşturcam buralarda kullanan vardır illa. Olmadı komşudan wireless şifresini isteriz.
TCell in 1Gb geçici paketleri var 19Tl zaten tatilde yeterli oluyor.
3 firmanında internet paketleri çok pahalı
Çıkamadım birkaç konuya yanıt vercem diyem. 1 gb yetmez abim bana. O zaman en iyisi telefondan kullanmak. bugün 19 tl ye 1 gb net yükleyeyim. Zati 500 mb falan daha var. Bana yeter 2-3 hafta.
avea 14.5tl 1gb idi 500mb 9tl ben 19tl genç paket kullanıyordum tatilde bitti 10 kere 500mb yaptım :)
yeni avatar nasıl olmuş :)
hayran olduğum sanatçıyı koyuyorum bu forumda zaten bayanaların işi ne varsada faketir :)
onlar gelirlerse bülent ersoyun fotosunu koyacam forumdan üyeliklerini silerler sonra
Birisi 3g alacammı didi mazluuuuum mazlumu getirin bana mazluuuuuuuuuum
neyse ben kaçayım max payne 3 oynuyayım 1 haftadır hergün bir bölüm atlıyorum foruma girmekten bitiremedim :)
Bak kendini biliyo insan olan arkadaslar demiş ahahahha :D:D:okin, bu nasıl? Fiyatına göre bu özellikler iyi gibi geldi bana sanki?
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 03 Temmuz 2012 16:21