tmm
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Netten de anime olan 3-4 bölüme bakın zati anime seven biri iseniz hepsine bakarsınız bikaç ayda
ben o gece ilk 10 bölümünü izledim :)
ben o gece ilk 10 bölümünü izledim :)Harika bir şey ya son goku. küçükken almanyadan akrabamda dergisini gördüm. dergide resimleri falan vardı ordan doğru baktım ben ve bu kadar sevdim. Hatta animelere de son gokuyla başladım.
Küçükken Yu-gi-oh hastasıydım, nintendo 64 de pokeman vardı o yüzden pokemon ve byblade
Eski çizgi filmler daha eyi bee
ağustosta gta 5 tanıtıla bilirmiş
Görev Yöneticisinde Performans sekmesi altında gösterilen SD Kullanımı Ram'in ne kadar kullanıldığını gösteriyor değil mi? E o zaman benim 512 MB Ram'im var ve biraz önce birkaç program açtım ve bu kullanım 620 MB'lara çıktı. 512 MB tan sonrasında hangi bellekten yardım alıyor?
harddiskten fiziksel bellek yiyiyor her bilgisayarda bu var
sen notebook alıcaktın noldu ? biraz daha bekle intelin yeni notbook işlemcileri çıktı inidirmde bir sürü i7 li notebook olur
1300tl ye bir kaç ay sonra core i7 li notbook alırsın ıvy bridgeler çıktığı için alırsın full oyun oynarsın
neyse bende kasanın resimlerini çekip sahibinden.com a koyayım yeni kasa toplayacam
İyi hadi bakalım. Kolay gelsin. :)
tekir paran varsa kaçırma derim fiyat fena değil