O zaman yani bi konu açak Chip'teki eksiklikleri falan yazak belki bi gören olur okin abi bu sefer sen aç :D
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.zaten yazıyor en üstteki konuda ordan şikayet edek
Valla sıkıldım ben artık bu site hayrına konu acmaktan sallıyan yok eden yok kafalarının diklerine gidiyolar taa ne zaman 100 mesaj sınırı gelsin her önüne gelen konu acmasın diye actıydım bi tane sallıyan olmadı......
Ben yola çıkıyorum kib :)
http://www.youtube.com/watch?v=DvlBrB_Uo68 çocuk pc kuruyor 3hdd 1 ssd taktı namusuz gözüm kaldı :)
kendi tasarımınsa güzel olmuş :)
nerdesiniz yayamlar :) neyse kimse yok bende oyun oynıyayım bari
İyi yolculuklar son_goku
Foruma bir de mrtkaplan diye bi üye dadandı şu mesajı konulara yapıştırıp duruyor ama banlanmasını beklemiyorum tabii ki daha konu bile kapatmadılar. Ve galiba forumda tek yönetici vardı Selçuk İslamoğlu ve o da forumla ilgilenmiyor. Son girişi 3 gün önce.
giriş çıkış tarihleri düzgün çalışmıyor anca kışın forum düzelir yöneticiler tatile gittiler hiçbiri bi foruma gireyim demiyor kışın düzelir anca yöneticiler yavaş yavaş gelmeye başlayınca
Bence üyelerden bir admin almalılar yamyam abi olabilir anket acıp karar verebilrler ama şart yani bası bos forum resmen bu arada tasarım güzel dostum
tek bi yönetici yetişemiyor koca foruma en iyisi bir kaç tane daha üye almak
Aziz yıldırıma 6 yıl hapis cezası verildi
39 yı diyorlardı 6 yıla mı düşmüş
Alt yazıda örgüt kurmadan vs vs 6 yıl diyodu toplam ayrıntılı bilmiyorum.
dahada düşer belki :) yan tarafta s3 var 1999tl hayrına biriniz bana alın :)
6 YIL 3 Ay ve 1.3 milyon euro ceza 3 yıl degil.
:) apple ıphone 5 i 3999tl derse şaşmayın 1 tl daha pahalı olsa alamıyorduk :)