Arkadaşlar nası olmuş
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ben onu çözdüm tr yamasında azrail diye yazıyor oyunda ki karakterinde haritada işaretli yerlere denk getirip şifre gibi çözüyorsun onu buz adamın karısını buldum sonra kedi kadının ganimetlerini topladım joker öldü zaten falan filan valla şuan işsizim ama oynadıkdan sonra da olsa orjinal oyununu alıcam çünki haketmiş adamlar güzel oyun yapmışlar
Bide o Riddler'ın şifrelerini de çözemedim İngilizce hepsi o kadar iyi değil İngilizcem bende Türkçe yamasını
oyun çeviri çalışıyor valla iş başı yapayım orayada para havale edeceğim ne olacak ayda 10 tl versen ne olur adamlar o kadar uğraşıyor ekipleri var ama bu işten para kazansalar oyunları çeviri değil dublaj bile yapıyorlar da maddi kaynak yok
buz adamı sahil e yakın bir yerde tekne var oraya yere buz ad uütüne çık halat atıp kendini duvara çek duvarı patlat ondan sonrası gelir zaten
valla kardeş diğer donanımlar açsa bile işlemcide takılırsın diye düşünüyorum pentium 3 işlemci çok düşük bir işlemci olsa gerek malesef
En iyisi stronghold 2 de köyden fare temizlemek yaf oyunun devam bölümleri anma zorlsatı resmen yıkıntı sehir verip toparla diyor zevkli ama :D
En iyisi stronghold 2 de köyden fare temizlemek yaf oyunun devam bölümleri anma zorlsatı resmen yıkıntı sehir verip toparla diyor zevkli ama :Yav okin, öyle deyipte beni üzme.. Pişman oldum yaaa oyunu sildiğime. :(( Ama istemeden sildim yavv.. Neyse kısmetimde yokmuş bu oyunu oynamak.
İndir yeniden dostum sende cabuk iner devamı cok güzel valla komik sahnelerde var ben hala economi bölümünü oynuyorum :D
Forum sanki daha huzurlu artık tema değişikliği en çok bu yönden işe yaradı.
Bu tür oyunlar chipte pek sevilmiyor tuaftır millet bf3 gibi grafikte bogulmus oyunları daha cok seviyor mesela yeni Amnesia cıkıcak sitede bakan yok tutturmuslar bir fear tuaf chip te oyundan gercekten anlıyan üye sayısı cok az diye düsünüyorum :/ oyunlarda konulara bakan yok grafigi gördümü vavvv be ne oyun yapmıslar bitti olay :D
TEK AŞK YAMYAMLAR. İÇİMİZDEN BİR ARKADAŞIMIZ KARDEŞİMİZ YAPTIĞI TERBİYESİZLİK VE YALANCILIĞINI BUGÜN GÜN YÜZÜNE ÇIKARTMIŞTIR.