Evet ben 17 yaşındayım lise 4 e geçtim.Ankarada yaşıyorum. Bilgisayar mühendisliği yada komiserlik istiyorum. ufak bir ihtimal de web master yada grafiker olabilir. Bilgisayar üzerine okuyorum. Web Tasarım alanım. Kendi ufak çaplı sitelerim var. bir kaçını yayınladım ufak çaplı reklamlar aldım. Şuan üniversiteye hazırlığa başladığımdan dolayı sitelerle pek ilgilenemeyeceğim için kapattım. eğer photoshop, dreamweaver,fireworks, adobe flash, visual studio gibi programlar hakkında ( sürümü farketmez) bir sorunuz olduğuna bana ulaşmanız yeterli olur :) elimden geldiğince yardımcı olacağım.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yarın rambo yu yemek yapalım ama acaba ne yapalım. Haşlama mı yoksa çevirme mi.
neyse yamyam abi iyi geceler sabah geç kalkınca fırca atıyor evdekiler kahvaltıya kalkmıyorsun diye 12 kadar bekletiyom insanları ben gideyim zıbarayım biraz
buradan bakabilirsin
Yamyam abi bir şey diycem.300 w aopen psu var.İşte telefon , yazıcı falan elektriği ondan alıyor.Sistemime 8600 gt taktırdığımdan beri ısı sorunu yaşıyorum.Minecraftta bile 6 derece fırtlıyor.Güç kaynağını 400 w yapsam çok bir şey farkeder mi ?
Arkadaşlar JohnRambo-Berk arkadaşımızı da yamyam yapacağız.vay cani gelmiş ha hoş gelmiş iyi çocukdur aramıza hoş geldin CANİ
Sizlerden gerekli ilgiyi göstermenizi beklerim arkadaşımı
buradan bakabilirsin350 çıktı ama 400 daha garanti onu mu alsam.
bende hd 4650 vareken 350w aopen vardı hiç bir sorun olmuyordu, sonra ekran kartnı yükseltince güç kaynağınıda yükselttim
http://www.vatanbilgisayar.com/G ... C4%B1/xilence-xp420(12)r3-xilence-xp420-420w-120mm-fan-psu-redwing-serisi-r3-aktif-pfc/productdetails.aspx?I_ID=38708paran varsa kesinlikle iyi bişey al uzun yıllar kullan şimdi 400 W alsan ilerde ekran kartı yenilerken yetmiyebilir +80 sertifikalı ve 500 W psu almalısın bütçe ne
Bu iyimi sence ? Birde Lise 2 ye falan geliyim yeni bilgisayar alacaklar yani uzun vadeli olmasına gerek yok
http://www.vatanbilgisayar.com/G ... C4%B1/xilence-xp420(12)r3-xilence-xp420-420w-120mm-fan-psu-redwing-serisi-r3-aktif-pfc/productdetails.aspx?I_ID=38708
Bu iyimi sence ? Birde Lise 2 ye falan geliyim yeni bilgisayar alacaklar yani uzun vadeli olmasına gerek
tamam işte bende diyorum ki almışken iyi bir psu alırsan ilerde sistem yenilediğinde psu ya bi daha para vermessin verebileceğin maxsimum bütçeni söyle ona göre psu önerelim bidaha psu ya para verme
500 w 80+ alsın bence ileridede işini görür biraz pahalı olucak ama
neyse gine kimse gelmiyor ben gaçar
Yamyam abi bir şey diycem.300 w aopen psu var.İşte telefon , yazıcı falan elektriği ondan alıyor.Sistemime 8600 gt taktırdığımdan beri ısı sorunu yaşıyorum.Minecraftta bile 6 derece fırtlıyor.Güç kaynağını 400 w yapsam çok bir şey farkeder mi ?
Bendeki yazıcı 250W harcıyor. Sendeki de öyleyse vaziyet kötü.. 8600 de biraz harcar ..