Call of duty 4 ü almışım iyimidir kasar mı.
Satıcı çocuk abi bu oyun 9800 ile havada karada full oynanır dedi..:Bende 100 küsür fps veriyo cod4 mp oynuyorum 92 fps var :D gerci son zaman 40 lara kadar düsüyo ama olsun cod4 mp hata manyagı :D xfire üzerinden oynıyabilrsin mp abi dünyada ne kadar sv varsa bulur xfire cod4 mp zevklidir özellikle sabotage modu :D
Son Düzenleme: okinkurt ~ 21 Haziran 2012 19:45
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.İyi akşamlar herkese cidden ortak bi oyun bulup oynasak iyi olacak Flat Out 2 bence ideal önceden dediğim gibi oyun max 9 kişi oynanabiliyor.İnanın ben bunu kendi arkadaşlarımla bile yapamam zaten kimse yok şu an.
Windows 7'nin kurulumu da gayet basit ve rahat.
God of War 2 indiriyorum oynayan var mı nasıl
Herkesler nereye tüydü yaaf.
O kadar oyun moyun aldım. Üstelik ohne dich çevirmemiz de var.
Zaten bu yamyamlar ne zaman yemek hazır olsa kaybolurlar.
Nasıl oynuyonus mp acaba merak ediyorum sitedeki cogu üyeyü paspas yapacagımı düsünüyorum mp oyunlarda
YAMYAM lar bilimsel konulardan asla rahatsız olmazlar.hmm. peki teşekkürler dergiden usb diskten yükleme diye bişe vardı öyle yapmaya çalışmıştım yapamamıştım. Gene yapamazsan sizleri rahatsız ederim ama ;)
Öncelikle belirteyim ki USB diskten yükleyebilmen için öncelikle bir linux sürümünü bilgisayarına yüklemen gereklidir. Diğer yöntemle yapacağın USB bootable diskin sağlıklı çalışmayacaktır. En ideali boş bir DVD ye kıyıp buna kaydetmen olmalıdır.
Sitenin eski temposunu özledim :/ . yaf arkadaslar bu sampuanlar nedn bu kadar göz yakıyor bugün sacımı yıkadım gözüm bü yandı bi yandı offff valla gidip dalin bebe sampuanı alacam onlar yakmiyi :D :D:D:D:D
Artık bu temaya alıştım ben şimdi eskisi gelse o tuhaf gelecek.
A.C.T. aynısı bana oldu bir girmedim 15-16 sayfa ilerlemişler :)))
Sitenin eski temposunu özledim :/ . yaf arkadaslar bu sampuanlar nedn bu kadar göz yakıyor bugün sacımı yıkadım gözüm bü yandı bi yandı offff valla gidip dalin bebe sampuanı alacam onlar yakmiyi :D :D:D:D:Benimde gözüm çok yanar bu şampuanlardan dolayı okin. :D Gözüm yandığında hemen geçirmenin bir yolunu biliyorum sende öyle yap.. Avcunu su ile doldur, yanan gözünü az da olsa aç ve elinin içindeki suyu gözünün içine hızla çarp.. Ama sakın gözünü kapatma.. :D Ben öyle geçiriryorum yanma olayını. Sonra böyle açıyorum gözlerimi Bi bakıyorum yanma geçmiş :D :D
Arkadaşlar eski üyelerden Save_as vardı artık o da hiç girmiyor.Ben onu ilk gördüğümde 26 yaşında falan sanmıştım 17 yaşında ama.