Hocam, bilgisayarcılar aradı cepten. Ramler ölmüş. 256x2 çift modül ramlerdi toplam 512 mb ddr sd ram. Yenisini taktık dediler. Fiyat da söylemediler. Birazdan gidip alıcam kasayı. Ne kadar tutar tahminince.seni bilmem ama o pc ye 20-30 hadi diyelim 40 tl olsun daha fazla masraf yapmak yazık olur çünki o sistemin bi geleceği yok tahminimce psu yetmedi ve ramler gitti yine aynı şeyin olma ihtimali yüksek hemde ram ler kolay bozulacak parçalar değildir
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
771 mesaj
Arkadaşlar, bilgisayarım tamir olmuyormuş. Yeni ram takıp format attık 1,2 dakika sonra yine çöktü dediler. Anakarttaki ramlerin takıldığı yer bozulmuş. Yeni laptop alırım artık. Ama 8 sene idare etti beni. Vakti gelmiş artık ne yapalım :)
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj
Arkadaşlar, bilgisayarım tamir olmuyormuş. Yeni ram takıp format attık 1,2 dakika sonra yine çöktü dediler. Anakarttaki ramlerin takıldığı yer bozulmuş. Yeni laptop alırım artık. Ama 8 sene idare etti beni. Vakti gelmiş artık ne yapalım :)geçmiş olsun helvasını ne zaman yiyoz la
ey ahali rahmetliyi nasıl bilirdiniz
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
771 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 205
5,277 mesaj
1 senedir forumdayım ezgi 10 dk düzgün anlaşır bir insanla kalan 23 saat 50 dakika laf atar sokar v.s. bende onu bu konudan kovarım boşverin okinkurt gelsinde muz alıcaz biz ona susar o zaman
Kapalı Hesap
5,277 mesaj
hangisinden başlıyayım :D
Kapalı Hesap
5,277 mesaj
neyse beyler ben kaçar hangi kargo firmasının muz u bozulmadan göndere bileceğini araştıracam