Forumda İzmir'den çok az kişi var, var mı bu konuya İzmir'den katılan? :)
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.En son 610'da mı ne bırakmıştım 200 sayfa ilerlemiş bu konu :))
Ya tanıdık alacağı için en fazla 150 TL.Birde +80 verimlilik olunca ne oluyor ? 420 ise sıkıştığında 500 mü oluyor.He bu arada bende canon yazıcı gücü psudan alıyor.5 Tane usb de dolu.Yav sabah akşam açık benim pc.Elektrik faturasına girmesin sonra...bunu % 25 indirimle alırsın süper olur hem modüler hemde 550 W +80 plus ilerde yeni sistem toplayınca değiştirmene gerek kalmaz
Arkadaşlar okinkurt forumu mu bıraktı?
AMD HD7990'ın 12gb ramli versiyonunu hazırlıyormuş
AMD HD7990'ın 12gb ramli versiyonunu hazırlıyormuş
Yuh napcan 12 gb rami israf ya..Allah bilir psu olarak trafo kullanır o.Kötü Adam : Sanmıyorum ramler fazla güç tüketmez gpu güç tüketir. Tahminim ekran kartı tek başına en fazla 500w güç tüketir
Son Düzenleme: Batuhan Karsan 26 ~ 07 Temmuz 2012 22:20
Kötü adam yorum yapacağına galiba benim yorumu düzenledin ya :D
Pardon
Bios olayına kafamı çok yordum ya kusura bakma bugün sabahtan beri onunla uğraşıyorum
düşünsene odaya trafo bağlıyorsun
acele işe mavi ekran karışır beyler
Acele iş bios la alakalı olursa işe karışacakları söyliyimAslında bişii denemeyi istiyordum senin kartta.
- Yanmış anakart
- Yanmış işlemci
- Yanmış başka şeyler
- Ürünü tamir etmeyi veya değiştirmeyi kabul etmeyen garanti servisi
Sanırım bioslar 2 adet DIL tipi 8 pin entegre. Birisi daima sabit kalmaktadır. diğerine update yapılmaktadır.
Eğer böyle ise iş daha kolaydı. Ama araştırmak lazım elbette.
bilmiom benim eski kasamda oluyordu 2008 yılında filan sonrada işlemcisi yandı fırlattım camdan aşağı kasayı
ikide bir bir yeri bozuluyordu eskilikten düzen tutmuyorde pentium 4 te
oraya git benim nerde olduğumu söylerler diyorsun
Şimdilik teknik servislik bir iş yok umarım olmaz da
Ben bahsi geçen konuyu danışmak için arayacaktım sadece. Bu arada istanbulda oturuyorum.
CR-7 ve tayfası
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Sağol kesko abi cevabın için.
http://www.vatanbilgisayar.com/G ... s-550w-guc-kaynagi-(tak-cikart-kablolu)/productdetails.aspx?I_ID=37351
nasıl sizce ? Madem 550 W +80 plus elektrik faturasına yansımaz.hatta +80 olmayan psu lara göre daha az harcaya bilir diyecem ama sen yinede işin uzmanı yamyam abiye sor hem yansısa da zannedersem ay da 3-4 tl fazla gelse ne olacak sanki