YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bugün başıma gelen ilginç bir durumu anlatacağım. Bizim apartmanın bahçesinde kediler var. Onlara bakarız. Banada baya alıştılar gelip geçip seviyorum. :D Neyse benimde işim vardı işte bilgisayarın kasasını tamir için çıktım dışarıya bir sürü kedi var bahçede. Allahım ne tatlı kediler yavv ! :D Sevmek için kasayı yere bıraktım. Seviyorum işte bir tane sarı bir kediyi. Neyse onun yanında da yavrusu var o daha tatlı :D Birazda onun seveyim dedim. Nedense o çekindi benden kaçtı. Sonra ne oldu dersiniz? :D Ilk sevdiğim kedi o kaçan kedinin annesiymiş. Anne olan kedi geldi o yavru kedinin kafasına bi vurdu vioooovvv ! diye bağırdı. Bende şu anlamı çıkarttım bu olaydan. Yani annesi yavrusuna benim iyi biri olduğum için ve ona zarar vermeyeceğimi bildiği için vurdu bence. Sonra o yavru kediye bir daha yaklaştım, bu sefer kaçmadı arkadaşlar. Bi güzel sevdim :)
Senden benden akıllılar valla :D Ne bilim ilk defa başıma geldi bu olay :D Içimden geldiği gibi yazayım dedim saflıkla. Benim hakkımda ne düşünürsünüz bilmiyom artık. :D
beyler mobil olarak geldim
ustam çok istiyorsan facebookta https://www.facebook.com/ExclusiveWallpaperss şu sayfaya dal orada bulursun hangi sanatçıyı istiyorsan reklam yaptı diye mark reyize şikayet etmeyin ayrıca
ustam çok istiyorsan facebookta https://www.facebook.com/ExclusiveWallpaperss şu sayfaya dal orada bulursun hangi sanatçıyı istiyorsan reklam yaptı diye mark reyize şikayet etmeyin ayrıcaGoogle görsellerde çıkmıyor da ondan özellikle merak ettim o resmi :))
neyse beyler azcık imanı olan bile linke girmesin
Bugün başıma gelen ilginç bir durumu anlatacağım. Bizim apartmanın bahçesinde kediler var. Onlara bakarız. Banada baya alıştılar gelip geçip seviyorum. :D Neyse benimde işim vardı işte bilgisayarın kasasını tamir için çıktım dışarıya bir sürü kedi var bahçede. Allahım ne tatlı kediler yavv ! :D Sevmek için kasayı yere bıraktım. Seviyorum işte bir tane sarı bir kediyi. Neyse onun yanında da yavrusu var o daha tatlı :D Birazda onun seveyim dedim. Nedense o çekindi benden kaçtı. Sonra ne oldu dersiniz? :D Ilk sevdiğim kedi o kaçan kedinin annesiymiş. Anne olan kedi geldi o yavru kedinin kafasına bi vurdu vioooovvv ! diye bağırdı. Bende şu anlamı çıkarttım bu olaydan. Yani annesi yavrusuna benim iyi biri olduğum için ve ona zarar vermeyeceğimi bildiği için vurdu bence. Sonra o yavru kediye bir daha yaklaştım, bu sefer kaçmadı arkadaşlar. Bi güzel sevdim :)kedi deyip geçme hocam bezim baktığımız maviş de çok akıllı kedi değil sanırsın kaplan kocaman köğekleri bahçeden kaç kere kovaladı bide ben ne zaman çağırırsam gelir yanıma biraz uğraşsam komutlarımla hareket edecek neredeyse çok akıllı
bende 2 tane vardı babam hiç sevmiyordu kediyi hayvancıda 2 tane muhabbet kuşu ile takas ettim
neyse beyler ben kaçar önümdü duruyordu velet :D arkaşın pc yi toplarken vol 1 :( o benim olmalı
neyse beyler hadi ben kaçiom film izleyecem
Bugün başıma gelen ilginç bir durumu anlatacağım. Bizim apartmanın bahçesinde kediler var. Onlara bakarız. Banada baya alıştılar gelip geçip seviyorum. :D Neyse benimde işim vardı işte bilgisayarın kasasını tamir için çıktım dışarıya bir sürü kedi var bahçede. Allahım ne tatlı kediler yavv ! :D Sevmek için kasayı yere bıraktım. Seviyorum işte bir tane sarı bir kediyi. Neyse onun yanında da yavrusu var o daha tatlı :D Birazda onun seveyim dedim. Nedense o çekindi benden kaçtı. Sonra ne oldu dersiniz? :D Ilk sevdiğim kedi o kaçan kedinin annesiymiş. Anne olan kedi geldi o yavru kedinin kafasına bi vurdu vioooovvv ! diye bağırdı. Bende şu anlamı çıkarttım bu olaydan. Yani annesi yavrusuna benim iyi biri olduğum için ve ona zarar vermeyeceğimi bildiği için vurdu bence. Sonra o yavru kediye bir daha yaklaştım, bu sefer kaçmadı arkadaşlar. Bi güzel sevdim :)Allahtan ki senin kadiler kasanın içine dalmamış fare arıyoz die :D
Günün ilk mesajını yine ben attım :D
Uyanın eyyy forum ahalisiiiiiii (genel oyunlar bölümüne bi konu açtım bakarsanız sevinirim)(Aslında link vermeme gerek yok nasıl olsa konu başlığımdan anlarsınız ama yinede her ihtimale karşı link verim :D
yamyam abey alooooooooooooo heyyyyyyyyyy nerdesinnnnnnnnnnnn çabuk msn ye gel acil bir durum var lol
Ben yokum. Görüşün görüşün der şimdi yamyam abi :D
Ben mobilden giriyom bilgisayar bozulunca tabi şarj dayanmıyo :D
Hocam, bilgisayarcılara hiç güvenim kalmadı artık. Dün verdim kasayı. Bıraktığım gibi alamadım malesef. Önce dediler ramler gitmiş onu değiştirecez dediler. Çift modül 256 mb lık ramleri çıkartıp, yerine tek modü, 512 mb ram takmışlar, o ramle de olmamış. Ramlerin takıldığı yer bozulmuş dediler. E o zaman benim eski ramlervsağlam yani değil mi. Neyse kasayı aldım eve geldim. Baktım içine, benim eski ramler yok. Tek modül bit ram var 512 lik, sonra ekran kartının altında fax modem kartı vardı onu almışlar. Açtım telefonu iyi bir fırça çektim, esnaflık bu mu len dedim. Abi fax modem kartı burda biz bilerek takmadık eski olduğundan diyor. Yahu sanane eskiyse eski ulan niye takmıyorsun dedim. Sonra eski ramleri de takmamış yerine. Çat diye kapattım suratına telefonu. Yani kendi işini kendin yapacan arkadaş ne diyim.
Hocam, bilgisayarcılara hiç güvenim kalmadı artık. Dün verdim kasayı. Bıraktığım gibi alamadım malesef. Önce dediler ramler gitmiş onu değiştirecez dediler. Çift modül 256 mb lık ramleri çıkartıp, yerine tek modü, 512 mb ram takmışlar, o ramle de olmamış. Ramlerin takıldığı yer bozulmuş dediler. E o zaman benim eski ramlervsağlam yani değil mi. Neyse kasayı aldım eve geldim. Baktım içine, benim eski ramler yok. Tek modül bit ram var 512 lik, sonra ekran kartının altında fax modem kartı vardı onu almışlar. Açtım telefonu iyi bir fırça çektim, esnaflık bu mu len dedim. Abi fax modem kartı burda biz bilerek takmadık eski olduğundan diyor. Yahu sanane eskiyse eski ulan niye takmıyorsun dedim. Sonra eski ramleri de takmamış yerine. Çat diye kapattım suratına telefonu. Yani kendi işini kendin yapacan arkadaş ne diyim.amk ipneleri adam değiller işte 3-5 kuruş için haysiyetlerini bile satar onlar ayıptır yaw insanda biraz utanma olur haram yiyiciler