https://www.chip.com.tr/forum/kulaklik-onerisi_t245985.html
beyler bu konuya bi el atın ya
Laptobu önüemüzdeki hafta almayı düşünüyorum. Burdaki avm ye gittim içinde teknosa var oraya uğradım. Gezdim şöyle bir laptoplara baktım. Hemen yardımcı olalım diyor. Aman olma sakın dedim içimden. Oraya gelen herkesi pc den anlamayan biri olduğunu sanıp kötü malı kakalamaya çalışıyorlar. Bakıyorum ben dedim sağolun. Neyse, Acer marka bir laptop gördümlaptop ne zaman alıcaksın peki ?
Core i5 2430 2.40 ghz cpu turbo boost 3.0 ghz,
4gb ddr 3 ram,
nvidia gt525m 1 gb gpu 512 paylaşımlı
500 gb hdd, falan filan vs.Gerçek Fiyatı 1741 Tl , Kampanyalı 1366 Tl diyor. Bir de Asus gördüm o daha iyiydi gt630m gpu su vardı, fiyatı uçuk onunda 1866 Tl dediler. Indirimsiz. Bende biraz daha araştırayım dedim. Bir de sınava girecem mersinde, carrefour a ugrarım. Vatan pc yede uğrarım. oradan alırım büyük ihtimal.
Laptobu önüemüzdeki hafta almayı düşünüyorum. Burdaki avm ye gittim içinde teknosa var oraya uğradım. Gezdim şöyle bir laptoplara baktım. Hemen yardımcı olalım diyor. Aman olma sakın dedim içimden. Oraya gelen herkesi pc den anlamayan biri olduğunu sanıp kötü malı kakalamaya çalışıyorlar. Bakıyorum ben dedim sağolun. Neyse, Acer marka bir laptop gördümevet gönül isterki asus alsan ama paran yetmiyorsa yapacak bişey yok vatandan alıcaksan %25 e denk getirCore i5 2430 2.40 ghz cpu turbo boost 3.0 ghz,
4gb ddr 3 ram,
nvidia gt525m 1 gb gpu 512 paylaşımlı
500 gb hdd, falan filan vs.Gerçek Fiyatı 1741 Tl , Kampanyalı 1366 Tl diyor. Bir de Asus gördüm o daha iyiydi gt630m gpu su vardı, fiyatı uçuk onunda 1866 Tl dediler. Indirimsiz. Bende biraz daha araştırayım dedim. Bir de sınava girecem mersinde, carrefour a ugrarım. Vatan pc yede uğrarım. oradan alırım büyük ihtimal.
Geçende gördüm zaten tekir bi packard bell linki vermişti asusun ozelliklerinde gt630m liydi corei5 2450 1400 kusur tl biseydi. Onun gibi bisey alirim ya da asus alirim indirim gunune denk getirip.
http://www.vatanbilgisayar.com/a ... ils.aspx?I_ID=59623
acer kötü diyenler hor kullanıcılar v.s. sen notebookunu düzgün kullanırsan baya dayanır 1290 tl alet kaçırılmayacak fırsat
MacMillan abi Packard Bell bende kullanıyorum sıcaklıklar boşta 50 nin altına düşmüyorlar. İlk aldığımda daha soğuktu bu aralar böyle oldu zaten :D Termal macunu değiştirip temizlik yapacağım düzelir belki. Yani oyun oynayacaksan Packard Bell alma derim. Oyunda zaten 81 82 oluyor sıcaklıklar :D
laptop dan pek anlamam ama ben alacak olsam böyle bişey alırdım
http://www.vatanbilgisayar.com/N ... ils.aspx?I_ID=60974
yada biraz daha bekler daha gelişmiş bir ultrabook alırdım ssd de var onlarda ve daha uzun süreli giden bataryalara sahipler
adama ne kadar ucuz o kadar iyi senin önerdiğin 1800 tl civarı ucuz ve güzel özellikte bişey bulmamız lazım ::::::::)
laptop dan pek anlamam ama ben alacak olsam böyle bişey alırdımHmm işte bu cok guzel laptop. Peki bunun %25 indirimli günü ne zaman olur.? Ben bunu alirim ya cok guzel. %8 ile olursa ayda 178 Tl gibi bisey oluyo: P ama %25 olan günde kesin alirim bem bunu. Ne zaman % 25 olur ?http://www.vatanbilgisayar.com/N ... ils.aspx?I_ID=60974
yada biraz daha bekler daha gelişmiş bir ultrabook alırdım ssd de var onlarda ve daha uzun süreli giden bataryalara
vatandaki ...... indirim yapacağı yok kışın her hafta yapıyodu ama namsuslar
Hmm işte bu cok guzel laptop. Peki bunun %25 indirimli günü ne zaman olur.? Ben bunu alirim ya cok guzel. %8 ile olursa ayda 178 Tl gibi bisey oluyo: P ama %25 olan günde kesin alirim bem bunu. Ne zaman % 25 olur ?geçenlerde oldu işte 2 hafta önceydi galiba biraz sabret bekle yine olur
millet yazın hep bilgisayar kuracağı v.s. alıcağı için yapmıyorlar
MacMillan abi Packard Bell bende kullanıyorum sıcaklıklar boşta 50 nin altına düşmüyorlar. İlk aldığımda daha soğuktu bu aralar böyle oldu zaten :D Termal macunu değiştirip temizlik yapacağım düzelir belki. Yani oyun oynayacaksan Packard Bell alma derim. Oyunda zaten 81 82 oluyor sıcaklıklar :Tamam almam :D
her notebook ısınıyor o zaman hiç birini alma saçma bir mantık tabiki oyun oynayınca hepsi ısınacak altına bir soğutucu alıcaksın olay biticek
her notebook ısınıyor o zaman hiç birini alma saçma bir mantık tabiki oyun oynayınca hepsi ısınacak altına bir soğutucu alıcaksın olay:D :DYa ben almışken iyi bir şey alayım diyorum. Isınacak tabi dediğin doğru ama o da yardım etmek istedi sonuçta. Benimde başıma gelmesin diye. Zaten ben fazla yormadan kullacam laptobu. Arasıra oynarım oyunu.
packard bell hiç kullanmadım bilmiyorum ama samsung var bende 51 derece boşta üstelik 1.5 aylık
Bu boşta 51 derece dediğiniz işlemci mi, ekran kartı mı, anakart mı? :D
bide samsung notebook u haziran ayında aldım pilin garantisi ne zaman doluyor ? dolmadan değiştittirecemde servise beleşe
zaten ben her zaman söylerim eğer yanında taşımayacaksan masa üstü al hem ilerde parça değiştirme imkanın olur atıyorum bu gün bi i5 veya i7 işlemci alsanız oyunlarda 10 sene gider 2 kez ekran kartı değiştirseniz taş gibi pc olur
normal değer notbookta benim masaüstünde işlemci 30 derece hdd 33 derce ekran kartı 49 derece idi oyunlardada 30 derece yükselmesi gayette normal samsunglarda tek bir noktada üflüyor ekran kartıda işlemcide araştırdım yeni teknolojiymiş
benim masaüstüde var seyehat ederken bi vınn alıcam yolda oyun oynıyacam araba çakmağından sarj aleti bulucam bu arada 3 nesil i3 işlemci çıkmadı farkındamısınız intel duyduğuma göre artık çift çekirdek işlemci üretmeyecekmiş
vatanın anasayfa sında % 30 indirim yazıyor ama biraz karışık bir kampanya çeşidi olmuş tam olarak anlamadım valla kerem bi bak bence ara sor soruştur