YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ben oyuna giremiyosun sandım sory :) ...Offline profil açarsam nasıl online oynayacağım :
Mac senin pc krater i kaldırmaz knk benimki kaldırcakmı ondan bile emin değilim :D
istedigi sistem :
Minimum system requirements:
Processor: Dual Core 2.4GHz processor
Memory :2 GB RAM
Graphics: Shader 4.0 compatible card (minimum: Nvidia GeForce 8xxx, AMD Radeon 2xxx)
DirectX®: DirectX11 drivers (the game support DX10 hardware)
Hard Drive: 5 GB HD space
NOTICE: Krater requires DirectX 10, a DirectX 10 compatible video card, and Windows Vista or Windows 7. There is no support for Windows XP or DirectX 9.Recommended system requirements:
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
Memory: 4GB
Hard Disk Space: 5GB
Video Card: DirectX 11 compatible Nvidia or AMD ATI card, ATI Radeon HD6870 or higher, Nvidia GeForce GTX 460 or higher. Graphics card memory: 1 GB
Sound: DirectX compatible sound cardSon Düzenleme: okinkurt ~ 25 Haziran 2012 14:37
Sayın YAMYAM arkadaşlar.
Keşke tüm yamyamlar beni şikayet etselerde forumdan atılsam ne iyi olur yaaf. Uzun bir süre tatile çıkar bol bol gezerdim.
Beni seven tüm arkadaşlar lütfen beni şikayet ediniz..
abi senin gittiğpin an bende giderim bu forumun iyice bokunu çıkarttılar çoluk çocukla uğraşıyoruz yok mu bu sitede denetmen
Yamyam abi kurulum bitince bu pencereler geldi. Yapılacak bir şey varmı ayar falan.
Ben oyuna giremiyosun sandım sory :) ..Tamam okin sağol. Bende elimdeki pc ye bakmadan neler hayal ediyorum.Mac senin pc krater i kaldırmaz knk benimki kaldırcakmı ondan bile emin değilim :D
istedigi sistem :
Minimum system requirements:
Processor: Dual Core 2.4GHz processor
Memory :2 GB RAM
Graphics: Shader 4.0 compatible card (minimum: Nvidia GeForce 8xxx, AMD Radeon 2xxx)
Hard Drive: 5 GB HD space
NOTICE: Krater requires DirectX 10, a DirectX 10 compatible video card, and Windows Vista or Windows 7. There is no support for Windows XP or DirectX 9.Recommended system requirements:
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
Memory: 4GB
Hard Disk Space: 5GB
Video Card: DirectX 11 compatible Nvidia or AMD ATI card, ATI Radeon HD6870 or higher, Nvidia GeForce GTX 460 or higher. Graphics card memory: 1 GB
Sound: DirectX compatible sound
İnşallah okin.. Benim düşüncem şöyle.. Benim şu an laptopa ihtiyacım var.. Orta ayarda bir laptop alacağım. Oyun içinse başka bir zaman masaüstü toplamayı düşünüyorum. Laptop da oyun oynanmıyor. Hassas aletler nede olsa.Dostum alırsın güzel bi sistem her haltı oynarsın merak etme bende pentium 1 vardı işte yakın zamana kadar caunter bile oynıyamazdım :
İnşallah okin.. Benim düşüncem şöyle.. Benim şu an laptopa ihtiyacım var.. Orta ayarda bir laptop alacağım. Oyun içinse başka bir zaman masaüstü toplamayı düşünüyorum. Laptop da oyun oynanmıyor. Hassas aletler nede olsa.Valla sen bilirsin mac bence masaüstünü ilk plana almalısın ama laptop sartsa al tabi :D
nbr Kınaşlı :D Nasılsın iyi misin?iyiyim bende işte...
Virüslerlen cebelleşiyom saolsun AVG rahat bırakmıyo ki 2dk duralım bi virüs buluyo bi güncelleniyo rahat durduğu bi anı yok ama güzel program o kadar program kullandım bunun gadar çenesi düşük bi virüs programı yok ..! yok aga :D
Valla ben kullanmıyorum antivirüs falan. Bilgisayarım hiçbir haltı kaldırmıyor ki!! Böyle çok iyi valla. Otomatik güncelleştirmelerde kapalı ohhhhh miss! :D Güncelleştirmeler açık olsa kasadan haldır huldur sesler gelmeye başlıyor. Ulem ne oluyor diyorum buna yine.. :D Sonradan bakıyom sarı ünlem işareti çıkmış oradan diyor ki güncelleştirmeler karşıdan yükleniyor siz işinize bakın. :D :D İşime bakayım da Ram 'in yarısından fazlasına yükleniyor nasıl işime bakayım?? :D :Diyiyim bende işte...
Virüslerlen cebelleşiyom saolsun AVG rahat bırakmıyo ki 2dk duralım bi virüs buluyo bi güncelleniyo rahat durduğu bi anı yok ama güzel program o kadar program kullandım bunun gadar çenesi düşük bi virüs programı yok ..! yok aga :
nerde mal varsa bizim konuya bulaşıyor ne salak ergen gerizekalılar var yav arkadaş bi bitmediniz amk
Yamyam abi, Codecs yazılı olan seçenekler yok veya ben göremedim..
Lan angut forumda neden mesaj sayısı artmıyo bilmiyon kimin ne oldugunu biliyon masallah seni o kasanınn içine fan niyetine sokarım akıllı ol zekiye seni senin kim oldugunda belii bulastıgın kisilerden akıllız kazım cok acık veriyon.Abi artık (henüz bayaa acemiyim ama) IP bulmaya başladım yani başlamaktan keza IP adresi bulmaya çlışıyom ama karşıdaki adamın MSN veya facesi lazım facede olmaz MSN kesim çözüm
Dediğim gibi biraz acemiyim ama ilerletecem MSN'de adamla konuşurken indiresi için bi resim yada bi müzik verip bu işlemi tekrarlayınca ESTABLISHED yazan bi yer olursa adresi bulduk demekmiş (kaynak geniş olduğundan adres biraz çok tek tek deneriz artık :D
O yöntem cok eski ama adamın ip si sabit degilse işe yaramaz :D