YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.glscn bu arada mr yamyam ın avatarındaki ahlak anlayışı ile sözlerindeki ahlak anlayışının çelişkisi hakkında ne düşünüyorsun ne de olsa evli çoçuklu biri sence ...yorumsuz
Isırılmış bir elma olmaktansa hoş bir hanım tercih sebebidir.
Boş bir hanım olmaktansa ilkel bir erkek olmak ta daha iyidir.
şu forumdaki cinsiyet ayrımı nedir ya ? gerrçi daha dün gece ben yapıyordum tamam da o kadarda sınırı geçmedim.böyle forumlara artıkın erkek isimleriyle girmeli kızlar ki insan muamelesi görsün. herşeyin terbiye sınırı vardır efendim.
dostlarım siz üstünüze alınmayın geri kalan şerefsizlere diyorum canınız cehenneme münasip yerlere kına yakın ben artık yokum hesabımı kapatıyorum forum değil çöplük oldu çoluk cocuk dadandı forum a
dostlarım siz üstünüze alınmayın geri kalan şerefsizlere diyorum canınız cehenneme münasip yerlere kına yakın ben artık yokum hesabımı kapatıyorum forum değil çöplük oldu çoluk cocuk dadandı forum
Ben de arkandan geliyorum adamım.
Dostlarım için çiğ tavuk yerim ama ezgiyi yiyemem.
Tüm arkadaşlarıma saygılar. Umarım bensiz forum düzelir.
Ohh be bilgisayar bebek gibi oldu
bu gün temizledim bayaa baya uğraştırdı net bilgisayarın 10yıkllık kiri çıktı ama değdi en azından sesi kesildi biraz da hızlandı gibi oldu :)
Fotoları az çektim ama her temizlikte yaptığım gibi kepçeyi ihmal etmedim o olmazsa olmaz :D
Bu arada yeni farkettim temizlemek için PSUyu söktüğümde karşıma çıktı
Benim PSU 300w mış :D
Artık bu konu diye bir şey kalmadı, yamyam abi, glscgn, kötü adam gitti birkaç kişi daha gidecek gibi. Artık şu konudan devam edebildiğimiz kadar devam: https://www.chip.com.tr/forum/yam ... gesi-2_t246132.htmlla sen hala bu konudamısın ?
Bu forumda hiç bir zaman küfür etmedim ama bazılarınız hakediyormuş hepinizin canı cehenneme kıskanç egoist ezgi denene şahıs artık sus kafamızı kemirdin git kendi kendine konu aç şarkı paylaş kendi egolarını tatmin etmeyi unutma gerizekalı ruh hastası.
Milletin kalbini kırar sonra öbürgün hiç birşey olmamış gibi pişkince yorum yapar ve sonra da özür diler.
Ciddi diyorum git psikiyatri kliniğine ben çok dengesiz biriyim nasıl düzelebilirim diye sor .
Baya zamandır foruma girmedim sebebi ise azcık kendime gelmek için memleketi terkettim...
Foruma geldik değer verdiğimiz kardeşler hesaplarını kapamışlar yamyam abim gibi b,ir insan hesabını kapamışsa bende durmam arkadaş sanki başka forumlar yok..
İnsanlara hakaret edip dalga geçenler !!!!! ADRESİNİZİ VERİN KINA YOLLAYACAĞIM BAZI YERLERİNİZE YAKARSINIZ!!! ban aulaşmak isteyen dostlar msneriniz bende var ordan devam ederiz hesabı kapatıyorum adios sevgiler...
kesko abi msn e gelebilir misin ?