zaten senin önerdiğin ledliymiş 1ghz oc çektimmi tamadır işlemciye :)
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.yaw beyler bana max payne 3 crack lazım oyun açılıyor bir tuşa basın gibi bir ekran geliyor basıyorum enter e filan ama açılmıyor neden acaba
ekran kartı güç kaynağı aldım işlemci+anakart+soğutucu alıcam
core i3 2120 alıcam 4ghz yapıcam işlemci yetmemeye başlıyınaca i7 ye geçicem tabi ozaman kadar i7ler ucuzlar takarım
psu yuda fps 500 w 80+ aldım 121tl oda
indirim çeki vardıda aldım 2 sene sonra gine değiştirirm işlemciyle birlikte
Tekir sen fx 4100 ile x4 965 arasında kalmıştın dimi ? bak fx 4100 daha yeni nesil 32 nm yani daha az ısınır ve daha az güç çeker. Ama x4 965 3 5 fps daha performans verir benim için 3 5 fps bile önemli diyorsan x4 965 al ama x4 965 48 nm dir yani daha fazla güç tüketir ve daha fazla ısınabilir. Forumdaki x4 965 önerdiklerimin çoğu için 3 5 fps bile önemli olduğu için onlara x4 965 alın dedim. Ama benim için 3 5 fps önemli olamayacağı için ben olsam fx 4100 alırım. Çünkü hem yeni nesil hem daha az güç tüketiyor hemde daha az ısınıyor.
hocam sen 2 ci el i5 2500 K bulabilir ve en az p67 çipsetli bir anakart alırsan 4,5 ghz de çalıştırırsın ama anakartı z68 çipsetli almaya bak o zaman ama i3 için dediklerimi de unutma
hepsiburada.comdan aldım ekran kartını notbook almıştım hediye çeki vermişlerdi kablosuz klavye mouse aldım üstüne ekran kartından düştüler
i3 alma bence bütçen kısıtlı fx 4100 al zaten bulldozer 2 ler çıkacak yakında performans vermemeye başladıgında bulldozer 2 alırsın olur biter. İntel alacaksan i5 den aşağısına bakma derim.
thedevil01 son goku aklımı çeldi ilerde 2600k alırsın diye banada güzel bir fikir gibi geldi
fx 4100 de olabilir ama 2 sene sonra tekrar anakart v.s. değiştirmek istemiyorum neyse ayın 15ine kadar zamanım var :) bol bl düşünürüm bütçe anakart+işlemci+soğutucu 500tl oldu
o bütçe bi fx6100 bi anakart asus veya gigabayt alsam 6100e o.c. yapmaya gerekte yok aslında
şunuda söyliyim amd 2015 de masaüstü işlemci cıkarmayı burakcak ekran kartı ve mobil işlemcilere odaklanacakmış
vatanda 200 ankart desen 300 işlemciye kalıyor %25 indirimle
o zaman tamamdır işlemciyi fx 6100 yapsak sonuçta fx4100den hızlı
zaten eski parçaları satarım ona da hdd veya ssd alırım :) 300tl parça çıkıyor