YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arkadaşlar biliyorum forumda böyle şeyler çok ilgi çekmiyor ama daha önceden okuldaki dersim için yazmış olduğum bir program vardı şimdi onu daha da geliştirdim.Konu linki :https://www.chip.com.tr/forum/vis ... ogrami_t234009.html
Bilgisayarınızda Visual Studio kurulu olmasa bile programı kurarak kullanabilirsiniz(SQL veritabanına gerekli erişim izinlerini vermeyi unutmayın.)
Server Error veriyor sürekli mesaj atınca site :))
Hayır burdayım :))Niye kaçacam ayrıca seninle bir sorunum yok.
Ben de çok sık takılmıyorum artık forumda pek tadı yok birine yardım ediyosun cevap yazıyosun bir daha foruma bile girmiyo o kişi.Forumdaki bu durum pek hoş değil açıkçası.
Forumu bırakanlar net bilmiyorum ama son yaşananlardan dolayı dayanamayıp bıraktılar forumu.
Ezgi banlandı zaten bir konuda yazıyordu kimlerin gittiği fakat hangi konu şu anda bilmiyorum.
Ben de çıkıyorum şimdilik.
Ben de bırakıyorum arkadaş keşke o salak şahsiyet ban yemeseydi de ona diyeceğim lafları duysaydı ama şimdi monitör arkasında ne kadar çırpınırsam çırpınıyım sesim duyulmayacak TTek kişi yüzünden kaç kişi forumu bıraktı keşke Chip Online yetkilileri önceden yapsaydı bu hareketi artık önemli şahsiyetlerini kaybetti ben kendimi önemli şahsiyetlerden saymıyorum tabi ama yine de A.C.T ile çok fazla yarayışlı konular açtığıma inanıyorum hadi by salıcakla kalın
merak edenler nerde olduğumuzu özelden mesaj atsın