Bugün konuyu takip edemedim SBS'ler açıklanmış var mıydı sınava giren? :)
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.laf yarışına girek sana bi dörtlük yazdım :)yaşın en fazla şu demicem akıl yaşta değil baştadır ama akıl yaşın en fazla 12oku
Geri çekil dilim bi bomba hemde pimi çekik
Ortamıma posta koyar sübyanlarla klip çekip
Benimki eski ekip kankaların delirmesin
Abazalık tavan yapar çünkü senin bozuk ş
haha ben senmiyim kopyala yapıştır yapcam top al bunu da götüne sokakşam akşam güldürdün beni hey allahım hakkaten beyin bedavasözler bana ait - rapçiyiz olsun okadar
Bak aga bi şişe girebilir senin makata
Kafada bitrip işini geri dönerim odama
Sakatatın dökülecek önümdeki şu yola
Bu yaka benim hacı yani hitmesin hiç
ulan gülmekten öksürük tuttu boğuluyordum beyin bedava hatta üstüne para veriyorlar
sen kaşındın bayanlar sakın okumayın :)Açık ara farkım beyim acapellan gerçek değil
Götün vermek istiyorsan sikim açık dön ve eğil
Lan kafanızda eksik beyin ben yerin 10 kat dibindeyim
Sesin hala kısık gelir versen 100 bin farklı
özelden konuşun yoksa sizin yüzünüzden ölecem gülmekten
Konuyu geçici süreliğine kilitliyorum.
Konunun kilidini açtım arkadaşlar.
Siz de benim gibisiniz demeki.
4 adet film seyrettikten sonra balkona tünedim ...
Kimsecikler yok, herkes horul horul uyuyor. Bi mesaj atıp kaçayım kimseyi uyandırmadan. :P
Ya bende uyuyamadım. Normalde gözümü açtığımda saat 7.30 gibi uyanırdım. Ama bu sabah gözümü bi açtım hBen uyuyamadım çoktandır ilk kez bu saatte uyumuyorum :))
eryer karanlık. Şaşırdım, saate bi bakayım dedim daha saat 4.09
Bir gram uyku yok gözümde, uykumu almışım. Kalktım pencereden dışarıya baktım, daha sokak lambaları yanıyor. Dedim oğlum sen yat yinede belki uyurum dedim. Bir 3 saat daha uyumuşum işte. Ondan sonra uyandım chip e bakayım dedim bende. :)Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 13 Temmuz 2012 09:18
Günaydın. Ya bu mobilden bugünün mesajları bölümü hata veriyor yaff.