Bende pc ye anime kopyalıyom 25 mb hız baya bi bekletecek bizi harici amca :D
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ya bi kedi geldi sabah benim kedi ile kavga ediyolardı benim kediyi bi cagırdı mher tarafı kan yara içinde topallıyo parcalamış resmen kedimi :(( insanların kendi zararları bitiyo hayvanları gelip zarar veriyo ya :X
Ya bi kedi geldi sabah benim kedi ile kavga ediyolardı benim kediyi bi cagırdı mher tarafı kan yara içinde topallıyo parcalamış resmen kedimi :(( insanların kendi zararları bitiyo hayvanları gelip zarar veriyo ya :bendede kedi var adı osman
Geçen akşam mangal yapayım dedim tavukları yürütüyordu az daha :DSon Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 13 Nisan 2012 19:26
yamyam abi 3g suan 2 kademe hatta ful cekti ama hız aynı programda hata yoksa suan 3 kademe sabit cekiyor hatta mükkemmel diyor ama hız 10 kb ne diyon bu işe ? gprs ararken 3g buldum tesadüfen :D heralde programda bug oldu gprs ile 3g yi karıstırdı :D simi 1 kademe off bi 3 kademe olamadı beee hata varmıs sory :D
Yamyam abi k-litte yi kurdum default ayarda sorun cıkmaz dimi ayar felan yapmadım filmlerde donma felan yok fps si filmlerin 25 :D
bendede kedi var adı osman:D:D abi cok gzel oluyo kediler ama hayatımda böle kavga eden bi hayvan türü daha görmedim resmen parcalıyolar birbirlerini sabah alarm gibi catıyı tepeme yıkcakkar uyanıyom haldur huldur güm cat viyavv :D:D
Geçen akşam mangal yapayım dedim tavukları yürütüyordu az daha :
Gene dolmadı video :( .. Babam bi kere kedinin ayagını kapıya sıkıstırdıydı cok tuaf bi ses cıkardu vii vieeev diye böle ne ediyon hemşerim der gibi :D :D.
Gene dolmadı video :( .. Babam bi kere kedinin ayagını kapıya sıkıstırdıydı cok tuaf bi ses cıkardu vii vieeev diye böle ne ediyon hemşerim der gibi :D :D.Dostum en çok neye kızıyorum biliyorsmusun ne zaman ki akşamdan mangal yapsam başıma gelmiştir
Biliyon kediler devamlı yemek isterler
akşamdan mangal yaparken kediler toplanıyorlar mangalın etrafına siyah olanlar var görmüyorum üzerine basıyorum ayağıma dolanıyorlar yüzümün üstüne düşüyorum en gıcık olduğum iştir bu
Ben nargile yaksam kediler alttan miyav miyav :D
Benim kedi gri beyaz ordan yırtıyoz cok fena hırpalanmış ölmese bari :( bi canak seni ağız şapırtısı duysunlar paylarını almadan mümkün degil susturamassın miyavda miyav bende istiyom kovala gene gelir döv gene gelir içeri kac tavana gelir tepene toz döker ne kadar uğrasırsan ugras pes eden sen oluyosun vermeden kurtulus yok :D:D:D:D ama cok seviyorum kedini gelip sürtünüyo tırrr tırrr :D dayanamıyom mıncırıyom bi ördege bide kediye dayanamıyom ördegi ekmek vercem diye kandırıp yakalayıp mıncırıyom :D:D:
Aha basıldık YAMYAM diyişiyle :D
Ben kaçıyom :D
Kıpırdamayun elinizdeki klavyeyi yavasca yere koyun !! :D:D yamyam abi k-litte sordum cevap nirde icime gurd düstü hic ellemeden kurdum oni ayarlmadaım ama zarar edermü ?
cod4 de 600 pingle sniper show yaptım 2 saniye mermi gecikme heihieieh madalya üstüyomm altın olsun ama .
Kıpırdamayun elinizdeki klavyeyi yavasca yere koyun !! :D:D yamyam abi k-litte sordum cevap nirde icime gurd düstü hic ellemeden kurdum oni ayarlmadaım ama zarar edermü ?K-lite kurulduktan sonra bile ciddi fark eder. bilgisayarda olmayan codekler yüklenmiş olur. Sadece ince detaylı yapılanmdırmalar gerekir ki zaten kurulumda bunlar optimum şekilde ayarlanmaktadır.
Bende korktum kacıyom bide gom player indircem abi bazılarında media playe clasic de ses var görüntü yok yenide tam tersi oluyo gom player da izlerim onlaru :D
Niye gümlesinki :S nese iyi geceler :D
Dostum en çok neye kızıyorum biliyorsmusun ne zaman ki akşamdan mangal yapsam başıma gelmiştir:D
Biliyon kediler devamlı yemek isterler
akşamdan mangal yaparken kediler toplanıyorlar mangalın etrafına siyah olanlar var görmüyorum üzerine basıyorum ayağıma dolanıyorlar yüzümün üstüne düşüyorum en gıcık olduğum iştir bu