Sinek hakları derneği duymasın haaa.abi valla bu ipne sinekler de hep beni buluyor ya hep uyku anında geliyor bide ben tavşan uykuluyum çıt çıksa uyanırım ben valla şu zaman a kadar çok sinek öldürdüm
Sineklere işkenceden perişan ederler seni.sinek haklarına sesleniyorum gelip beni tutuklayın yaptıklarımdan pişman değilim yine olsa yaparım
(nasıl olsa hapisde ekmek elden su gardiyan dan muahahah )
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yüksek frekans üreten bir devre yap sinekler gelmez.
Takribi 22 ila 25 KHz audio sinyal üreten bir osilatör. Bu osilatörün çıkışını 1Wattlık küçük bir yükselteç ile tweeter a bağla çalışsın. Bu frekanstaki sesi insan kulağı duyamaz. Ama sinekleri gudurtur.
Sakın pop mop ya da rap map müzikleri yapma bu sefer sinekler burnunu disko haline getirirler haa
Sivri sinegin bi türü var tatarcık onlar fena meyve sineklerine benzer ama pis ısırır ses de cıkarmıyo onlar sivri sinegin sat komandosu tarzı onları öldürmek cokzor bizim dolaba nası olduysa eşşek arıları yuva yapmıs bas parmak gibi her biri 2 saat te bi cıkarlardı odanın içine 30 tane rahat öldürmüsümdür cok korkunc lar ya böle bi soktumu krater gibi yara acılıyo o yerde :D ben bazen sivri leri bilerek ısıttrıyom kendimi emiyolar cok hantallasıyolar öldürmek kolay oluyo hic degilse ac gitmiyo hayvan :D
Besle kargayı pardon sineği ...
Sonra öldürürsün..
:D
Bende sivrisinekler ile ilgili bir anımı anlatmak istiyorum.. Anı değil gerçi her yaz yaşıyorum bu olayı. Artık bu konuda tecrübeli olduğum için (master yaptım yani bu sivrisinekler konusunda o derece) :D akşam yatmadan önce odama girerim. Elime bir tane havlu alırım ve odanın her köşesine sallarım havluyu.. Odayı o havlunun havasıyla yerle bir ederim.. Çünkü tam akşam yatmadan önce sivri sinekler pusuya yatıyor. Çok iyi saklanıyorlar ipneler :D Ben havluyu salladıkça hepsi yerini belli ediyor mecburen. Arkadaşlar övünmek gibi olmasın ama sivrisineği havada takip etme özelliğim süperdir, yani havada uçan bir sivrisineği kesinlikle kaybetmem. Nereye konduğunu görene kadar izlerim onu..
Sinek konduktan sonra ki en zor kısıma geldik.. Sineğin hayatına son verme anı :D Şimdi sineğe tam vuracak iken sinek o anda kaçmayı çok iyi beceriyor.. Bunun için konduğu yerin özelliğine göre hangi tarafa doğru uçacağını çok iyi tahmin etmek lazım. Ciddi mühendislik bilgisi istiyor yani :D Ama bazı sinekler salak oluyor bir vuruşta veriyorum cezasını. Haa bu arada sinekleri ne ile öldürdüğümü söylemedim.. Alıyorum eski bir tane gazetenin hafta sonu ekini.. Boylamasına katlayıp sineğin üstüne pat ,küt doomm!! dalıyorum..
Sinekler her zaman duvara konmuyor arkadaşlar.. Bazen gıcıklık yapıp tavana konuyorlar :D Tavanda öldürmek daha zor olduğu için bir yöntemim daha var.. (Koltuk minderleri) Minderin bir yüzünü gazete kağıdı ile kapatırım ve çengelli iğne ile tuttururum. Malum başımızı koyuyoruz yastığa, sineğin vıccırığı yastığa değil gazeteye bulaşsın diye :D Yastığı tavandaki sineğe doğru bir atıyorum Poffff! diye bir ses çıkıyor ve sinek mort :D]
Diyeceksiniz şimdi bana bu kadar yorulmana ne gerek var diye. Sık ilacı ölsün diyeceksiniz ama, o ilacın kokusundan nefret ediyorum arkadaşlar. Ne kadar havalandırırsan havalandır odayı gitmiyor kokusu. Diğer prize takılan ilaçlar da ne derece işe yarıyor bilmiyorum hiç almadım.
Sivri sinegin bi türü var tatarcık onlar fena meyve sineklerine benzer ama pis ısırır ses de cıkarmıyo onlar sivri sinegin sat komandosu tarzı onları öldürmek cokzor bizim dolaba nası olduysa eşşek arıları yuva yapmıs bas parmak gibi her biri 2 saat te bi cıkarlardı odanın içine 30 tane rahat öldürmüsümdür cok korkunc lar ya böle bi soktumu krater gibi yara acılıyo o yerde :D ben bazen sivri leri bilerek ısıttrıyom kendimi emiyolar cok hantallasıyolar öldürmek kolay oluyo hic degilse ac gitmiyo hayvan :İnce bir tür dediğin tür aga gözle görmen çok zor dikkatli bakman gerek birde dızzzzzz diye ses çıkartır çok pis ısırıyor ibneler
Bir sivrisinek bir ram ı ısırırsa (Bite)
ne olur.
Peki ben ısırısam kaç mb tı ölür?
Esas en güzel sivri sinek kovan şey eşşek pohu dur yakarsan bitane gelmez ama evde yakılcak bişey degil tabi :D dısarda oturdugumuz zamanlar yazın yakıyoduk bitene gelmiyor :D
Esas en güzel sivri sinek kovan şey eşşek pohu dur yakarsan bitane gelmez ama evde yakılcak bişey degil tabi :D dısarda oturdugumuz zamanlar yazın yakıyoduk bitene gelmiyor :Vay bee! Eşek pohundan kaçtıklarını bilmiyordum yavv.. Neyine gelmiyorlar sinekler acaba.. Yanarken ne oluyor ki gelmiyorlar?
Böle pis bir duman cıkıyo koyu arılarıda sakinlestiren bişey neden kactıklarını tam bilmiyorum valla :D
okin, ben geçen ay Call of Ctuhulhu mu neydi onu indirmiştim.. Oyunun en sonuna geldim.. Kocaman bir fanusun içinde dev bir yaratık var, adı Hydra.. Onu öldürdüm elektrikli silahla.. Öldürdükten sonra kapıyı açıyoruum özel dualarla .. Tam kaçacam ama deprem oluyor kaçamıyorum yaff. Hep ölüyorum.. Baya bir kaçıoyrum kaçıyorum. Bir yerde kocaman bir kaya düşüyor ölüyom :D
Esas en güzel sivri sinek kovan şey eşşek pohu dur yakarsan bitane gelmez ama evde yakılcak bişey degil tabi :D dısarda oturdugumuz zamanlar yazın yakıyoduk bitene gelmiyor :aynen biz de köydeyken inek boku tabi kurumuş haliyle hakıyorduk tütsü gibi hafif ce yanıyor dumanı kokmuyor ve de sivriler kaçacak delik arıyor ben bi tane sivri gördüm dumanın içinden geçmek zorundaydı sonra f16 lar gibi yere çakıldı
Mac milan oyunun en sonu orası değil :D baya oldu bitireli ama öle kalmıs aklımda o kayalar nereye düsüyo aklında tut ona göre git son anda zıplıyarak gectiydim ben orayyı sanırım hızlı kacman lasım yoksa pörcük diye ezilirsin :D
bu arada gene 2 mb 150 kb indirme hızlı net oldu gene kaydı bi selam verip gidio tam noktasını buldum işaretledim ama srun bende degil sinyalde bi 1.5 mb diyo bi 1 kb :D .. cal of cthulhu güzel bi oyun ama devamını bş sonraki oyuna malzeme bırakır gibi bitirmişler o yüzden kıl kaptım konu devam edebilir :D
YAMYAM abi boynuma bir ısırık attı beni de YAMYAM oldum
yam-pir oldum hatta (YAMYAM- VAMPİR KIRMASI )
Xenon E7-2870
Çekirdek sayısı 10
Frekans 2.5 2.4 GHZ
L3 önbellek 30 MB
QPI
/S 6.40 GT 5.86 GT/s
TDP değeri 130 watt
İşlemci piyasa fiyatı 7 bin 300 tl
Kredi kartına 18 ay taksit yapıyorlar
Elden 2500 tl istiyorlar...
Ama işlemci hızlı olmasının yanında server işlemcisi olduğu için sürekli çalışsada zarar görmez..
Böyle bir işelmciye sistem kursak galiba açılması 5 saniye sürmez..
Bugün araştırdım..
Sizce alınırmı almayı planlıyorum
Xenon E7-2870abi hangi soketi kullanıyor bu işlemci ve 2.5 bin tl ye nakit olarak alırsan sıfır mı veriyorlar ve ne kadarda hızlı olursa olsun ssd almassan 5 sn yi göremessin belki ssd alsan da 5 sn değilde 10-15 sn yede açılıyordur
Çekirdek sayısı 10
Frekans 2.5 2.4 GHZ
L3 önbellek 30 MB
QPI
/S 6.40 GT 5.86 GT/s
TDP değeri 130 watt
Ama işlemci hızlı olmasının yanında server işlemcisi olduğu için sürekli çalışsada zarar görmez..
Bugün araştırdım..
Sizce alınırmı almayı planlıSon Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 26 Nisan 2012 20:19
Xenon E7-2870Keh küüühh. İstersen o işlemciyi ben alayım sana sistem yinede 1 dk da açılır.
Çekirdek sayısı 10
Frekans 2.5 2.4 GHZ
L3 önbellek 30 MB
QPI
/S 6.40 GT 5.86 GT/s
TDP değeri 130 watt
Bugün araştırdım..
Sizce alınırmı almayı planlı
bu arada gene 2 mb 150 kb indirme hızlı net oldu gene kaydı bi selam verip gidio tam noktasını buldum işaretledim ama srun bende degil sinyalde bi 1.5 mb diyo bi 1 kb :D .. cal of cthulhu güzel bi oyun ama devamını bş sonraki oyuna malzeme bırakır gibi bitirmişler o yüzden kıl kaptım konu devam edebilir :O gadar baardık çaardık kulağını kuyruğunu çektik mesele sinyal meselesi dedik çanak çömlek aldırdık
dinlemiyo kine.