YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Askerlik tam bir Fear Factor desene :D
Amaç hayatta kalmak olunca böcük möcük vız gelir.
http://www.youtube.com/watch?v=aUq5pZmfbhM
şarkının tam adı nedir
Bu ne ki göAbim çek orda bi angara havasıArka sokaklar dizisindeyiz sahne 1 engin başkomiser sinirlenir rıza buba araya girer
Sakin ol evlat oturup konuşalımSahne 2
Aylin telsizden cinayet ihbarı yapar
Garip mesutun köpeği hav hav diye havlar hüsnü ali duydunmu der ali ise tamam abi dönüyoruz
mesut araya girer aferin garip derSon Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 16 Nisan 2012 04:10
Ben bi film atayım ve yatayım.
aa bü gün bi baktım profil fotom kabul edilmiş hayret 1 hafta oldu heralde artık kendi resmimi kullanıyorum
Bende iyi maç oynayamam. :D Bana arkadaşlarım hep çok kötü girişiyon derlerdi. Sakatlardım bütün arkadaşlarımı :D :D Onun için sadece futbolu izlemeyi severim.
Hiç iyi maç oynayamam. Gerçek hayatta tabi fifa da iyiyimdir :)) Kaleci yapıyolardı beni sonra gol yiyince kızıyorlardı küçükken artık oynamıyorum rahatım :))haha küçükken benide kaleye geçirirlerdi hemde top un sahibi ben olduğum halde bende o süper oynamam zaten orta sahnın solunda takılırım maçlarda
beyler sizde kendi fotonuzu koysanıza böyle güzel oluyor
Ben çok güzel MAÇ oynardım. İyi kaleciyimdir ve eğitimini de aldım. Az bir süre amatör kümede oynamıştım.