yamyam amca.Hepsi hikayepc'de kullandığımız donanımlar;
Modem,kablosuz maouse ve klavyeler,monitörler başta olmak üzere ram,işlemci gibi parçalar radyasyon yayarlar mı? Yani uzun vade de bunun zararları olur mu?
Wireless modemler çok zararlı diyorlar mesela. Ben akşamları yatarken kapatıyorum modemi.
Monitörlerin radyasyon (yayılım) etkilerinin olduğu doğrudur. Günümüzde nispeten en az seviyeye indirilmiştir.
Yakında bu konuyla ilgili başlık açacağım.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Hepsi hikayePeki yamyam amca çok iyi olur.
Monitörlerin radyasyon (yayılım) etkilerinin olduğu doğrudur. Günümüzde nispeten en az seviyeye indirilmiştir.
Yakında bu konuyla ilgili başlık açacağım.
Günümüzün büyük kısmı pc başında geçiyor. En az 2 saat en fazla 6 saat bu meredin başındayız.
Böyle zararları varsa kötü valla. :(
Yamyam amca;
Masaüstünde simgelerin bol olması sistemin yavaşlamasına neden olur mu?
Mesela böyle bir masaüstü :
Bunları bir klasörde toplamak mı lazım yoksa masaüstünde durmasının bi zararı yok mu?
evet arkadaşlar sizlere bişey söylemek istiyorum bu gün beni +35 li bi telefon numarası çağrı attı sadece 1-2 sn çaldı telefon hemen kapatıyorlar bide bende hemen aramadan önce biraz araştırayım dedim ve bu sayfadaki yazıyı okudum
http://ahmetyazar.blogcu.com/359 ... elefon-kodu/4844707
sakın sizi böyle yurt dışı bir numara arayınca hemen açmayın çünki bu yolla sizin kontör tl nizi yiyorlar onlarda para kazanıyorlar tuzağa düşmeyin yani
Evet abi 20 saniyesi 3 TL.
Yamyam amca;Nie dağınık daha mı güzel oluıyo :DMasaüstünde simgelerin bol olması sistemin yavaşlamasına neden olur mu?
Mesela böyle bir masaüstü :
Bunları bir klasörde toplamak mı lazım yoksa masaüstünde durmasının bi zararı yok mu?
Şaka şaka... Aslında böyle bi etkisi varmı tam bilmiyorum ama bi yerden duymuştum yavaşlattığını bence klasörler halinde ayır ...
Ohaa be! Yılana bak. Hani bazen duyarız ya, yılan kuzuyu yuttu, yılan ceylanı yedi yedi diye.. Eskiden şaşırırdım nasıl oluyor diye ama hakkaten yutuyor ya.. Yılanın alt ve üst çenesi bizim bildiğimiz gibi değil arkadaşlar. Geçen SAFARİ diye bir belgesel programında izlemiştim.. Yılanın ağzının özelliklerini anlatıyordu. Üst çenesinde iki ve alt çenesinde iki adet olmak üzere 4 tane esneyen kemik var. Yiyeceği av ne kadar büyükse alt ve üstteki kemikler büyüküğe göre açılıyor.. Yani biz insanlar ağzımızı sadece yukarıya ve aşağıya doğru açabiliyoruz ama yılanlar yukarı ve aşağıya açarken bir yandan da sağa ve sola doğru da açabiliyor ağzını.Wayy Cpt. abi sende sarı çerçeveye dönmüşsün yakışır :D Ama senin online olup olmadığını göremiyoz :D
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/23/capture20120517183720.png/][/URL]
Ahanda size masaüstü
Ben yaptım hee wallpaper'i :D
Sarı çerceve acaba arkadaş olarak ekli olduğumuz kişilerde mi oluyor bence öyle
Okincik.Abi oyunlarda sonuc böle normal ama ufak uygulamalarda video vs dosya kopyalamada felan baktım eşit hareket etmiyolar bi biri 13 oluyo digeri 8 oluyo felan bunların eşit olmasımı lasım fifa 12 de denedim 2 değer sabit hic oynamadı -- emulatör calsıtırdım denedim oynamayi.
İşlemcin normal değil gibi görünüyo. Çekirdek 0 çarpan değeriyle frekansı tutmuyo. 200MHz lik fsb ve 6 çarpan değeriyle işlemci hızına ulaşılmaz. Seninkisinde ulaşmış gibi görünüyo. Bu durum o andaki işlemlerle de ilgili olabileceği için hata payı olabilir diyerekten şunu yap.
Görev yöneticisinden işlemci yükünü gösteren kısmı aç. Ekranın bir köşesine yerleştir. Alt kısmına da speccyi aç ve işlemci çekirdek 0 ı görecek şekilde daha önceki açmış olduğun pencerenin altına yerleştir.
Diğer kısma da hafif iş yapabilecek bir program oyun moyun koy ve işlemci davranışlarını takip et.
[/url]
Bu da senin işlemcin.
[url=http://img195.imageshack.us/i/60pln.jpg/][/url][/resim]
okinkurt hey dostum senin hiç bir sorunun yok dün o kadar bencmark kastık durumda ortada sonuç belli sıkıntı yok tek sıkıntı sensin :D
okinkurt hey dostum senin hiç bir sorunun yok dün o kadar bencmark kastık durumda ortada sonuç belli sıkıntı yok tek sıkıntı sensin :knka :D haklısın tek sıkıntı benim cünki kafama takılıyor sana bu pc yi 1 haftalıgına yollıyım 2 günde camdam assagı sallarsın hacı batman oynuyom sorun yok oyunda ufak tefek kasma harici cryssi kurdum gene performans felan yok yemiyo alet skyrim oynuyom bir sehire girdigimde 10 fps ye iniyor skyrim den önce cıkan bi oyun var oblivion ondada aynısı oluyo kavgalarda sehirlerde 10 fps 128 mb kart isteyen bir oyun sen olsan kafana takmazmısın ? :D bi oyunda olsa no proplem bi cok oyunda var :D
nese garik yaf idare edecez bi süre bakam :D
knka :D haklısın tek sıkıntı benim cünki kafama takılıyor sana bu pc yi 1 haftalıgına yollıyım 2 günde camdam assagı sallarsın hacı batman oynuyom sorun yok oyunda ufak tefek kasma harici cryssi kurdum gene performans felan yok yemiyo alet skyrim oynuyom bir sehire girdigimde 10 fps ye iniyor skyrim den önce cıkan bi oyun var oblivion ondada aynısı oluyo kavgalarda sehirlerde 10 fps 128 mb kart isteyen bir oyun sen olsan kafana takmazmısın ? :D bi oyunda olsa no proplem bi cok oyunda var :gayet normal crysis ve sykrım oyunu geniş alanlar da oynanan bir oyun olduğu için fps düşer açık alandasın çünki ama bi evin bi yapının içine girince duvarlar filan var en fazla çok bi detay yok bu yüzden de kapalı alanlarda fps daha yüksek olması da gayet normal kanka ben normal diyorsam normal içte kurcalama daha fazla sen artık yeni sistem toplamalısın
gayet normal crysis ve sykrım oyunu geniş alanlar da oynanan bir oyun olduğu için fps düşer açık alandasın çünki ama bi evin bi yapının içine girince duvarlar filan var en fazla çok bi detay yok bu yüzden de kapalı alanlarda fps daha yüksek olması da gayet normal kanka ben normal diyorsam normal içte kurcalama daha fazla sen artık yeni sistem toplamalısıTamam hocam kurcalamıycam :D en iyisi anime izlemek yaf cok keyilfi oluyo bersek felan hieiheieh :D ..
Aga spartacus ün bölümlerde bi karısıklık var 2. sezonun 14. bölümü var yani 2 sezonda eksiklikler var gibi :S 3.sezonda varmı iyice arastırıyım eksikleri izleyip dalıcam simi baslarsam devamını merak eder durrum :D iyice bi arastırmam lasım knka sezon atlamayalım