YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.arkadaşlar yorum nasıl yapılıyor ben teknolojiden anlamamda
Evet yaa nasıl yapılıyor? Profil sayfamda Yaptığı Yorumlar diye bir yer var. Bom boş.. Hiç yorum yapmamışım..
ben dalgasına dedim dostum. o yorumlar chip online'daki haberlere yaptığın yorumlare ;)
ben dalgasına dedim dostum. o yorumlar chip online'daki haberlere yaptığın yorumlare ;)Eee. Ben dolu yorum yaptım ama hala boş. :) ???
Bir ara Marsla ilgili bir konu vardı ona yorum yaptım. Baya birşeye yapmıştım yorum ama görünmüyor nedense.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 21 Nisan 2012 19:47
https://www.chip.com.tr/konu/windows-8-ordusu-geliyor_33216.html
şuna yorum yap bakalım dolacak mı :D
estağfurullah dostum yavvv ben de buradan mı bilmiyorum ama bence buradaki yorumlardır yani :D
büyük ihtimal dosyadan kaynaklıdır yav. Crack yap da denesene bi?
Crack var zaten. Oyun açılıyor. Load game yada new game dedin ya map gelirken çat kapanıyor.
Kafasına göre bazende açılıyor. Ama şöyle birşey de var. Mesela ordu üreteceksin yada vergileri ayarlayacaksın şehrin üzerine tıklayınca donp kalabiliyor.
Yeni bi tane indireyim diyorum ama tüm torrentler aynı mı acaba? diye bi sorayım dedim.
hani az önce hayatın_içinden diye biri gelip soru sordu ya...
Acep buda mı öyle yapar die sordum o soruyu
Neyse arkadaşlar yaw bizim konuyu androitler basmış :D Bi bakın isterseniz benim çikolatalarımı yürütüyo :D :D
yime dedim o kadar ama yedi 3 tane metro yer fıstığı yürüttü