Biçimlendirmek çözüm olmayabilir. Ayrıca bellekte(MP3 Çalar) değil bilgisayarınızda ilgili virüsün olması da yeterli bunun için. Bilgisayarınızı sağlam programlarla bir taratın.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez."Ben" olsam Kaspersky'i tercih ederdim. Biraz kasar belki ama taradıktan sonra silersiniz. Zaten 30 gün bedava.
"Ben" olsam Kaspersky'i tercih ederdim. Biraz kasar belki ama taradıktan sonra silersiniz. Zaten 30 gün bedava.Hocam bendeki RAM 512 MB .. Bunun 398 MB'ını şu an windows kullanıyor.. Kaspersky de 200-300 MB kullanıyor.. Benim bilgisayarım cidden kaldırmıyor KİS'i.. Kurması bile ayrı bir dert..Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 01 Mayıs 2012 21:11
DDR2 667 mhz 1 gb ram vardı ben de hala bazanın altında
Gönderim mi :D
Bazaın altında ne tutyon satsana ddr2 ler iyi para ediyor hele 666 mhz ler 50-60 a gider :D
Eskiden atalarımızın,ninelerimizin,analarımızın yaptığı usta mantılar.Leziz ve küçücük kayseri mantıları...
Şimdide o lanet gavurların yaptığı hazır b.ktan MANTILAR
ESKİDEN
BİR KAŞIĞA
8 MANTI SIĞDIRIRDIK
ŞİMDİ
GENETİĞİYLE OYNANMIŞ
8 KAŞIĞA BİR MANTI
EŞŞEK KADAR GDO MANTISI
YOK HAZIRMANTI
YOK ZIKKIM
RESMEN ZEHİR'İN TA KENDİSİ
GDO YA HAYIR!!!
Yamyam abi de tüymüş.. Resimde kırmızı görünüyor..
Ben geldim bütün CHİP tüymüş
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/801/capture20120502005049cr.png/][/URL]
Not: Şotofok yapmadım
Anaaaa aktif ve gizli kullanıcıları sotofoklamayı unutmuşum
Herkes uyuyo heral :D bu arada gecen gece sezonun ilk sivri sineğini katlettim heiheiheihi :D
Arkadaşlar iyi bir balık tutma oyunu bilen varmı yapımcılar bu dalla pek ilgilenmiyor sanırım oysa cok iyi oyunlar cıkabilir iyi 1-2 oyun var onlarında en yenisi 2007 ye ait fishing similatör var ama dandik böle sağlam bir oyun bilen varmı acaba kac zamandır arıyorum bulamadım gitti ya bi tane var fishing tycon ondada akvaryumda balık yetiştirip satıyosun ciflestirip kırma türler satıyon felan pc yi kapasan bile balıklar büyüyo veya hastalanıyo onla kaldım yardım edin :D.
Okin bak sana bir şey sorucam.Bu 56K lar senin 3g gibi 15 kb gibi ya.Çok mu yavaş internetin
Herkes uyuyo heral :D bu arada gecen gece sezonun ilk sivri sineğini katlettim heiheiheihi :DOkin, ben balık tutma ile ilgili iki tane oyun biliyorum..
Arkadaşlar iyi bir balık tutma oyunu bilen varmı yapımcılar bu dalla pek ilgilenmiyor sanırım oysa cok iyi oyunlar cıkabilir iyi 1-2 oyun var onlarında en yenisi 2007 ye ait fishing similatör var ama dandik böle sağlam bir oyun bilen varmı acaba kac zamandır arıyorum bulamadım gitti ya bi tane var fishing tycon ondada akvaryumda balık yetiştirip satıyosun ciflestirip kırma türler satıyon felan pc yi kapasan bile balıklar büyüyo veya hastalanıyo onla kaldım yardım edin :D.Fishing Simulator 2011 : http://www.teknomobil.org/oyunla ... 2011-full-oyun.html
Rapala Pro Fishing: http://www.teknomobil.org/oyunla ... o-fishing-full.htmlSon Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 02 Mayıs 2012 10:26
Ben araştırma peşinde olduğum için pek sıklıkla giremiyorum arkadaşlar.
Foruma sahip çıkın haaa.
Yana döne anakart arıyom.