haha valla arkadaşlarım genelde beni daha çok Cristiano Ronaldo ya benzetir hem oyun tarzım hemde tipim gereği bandaja gelirsek ben çok terlerim ve yüzümün terli olmasından nefret eder kolumla silerim bu yüzden maç oynarken bandaj takarım
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.O da güzel yavv :D canım sıkılyo kardişler :D
Bende kendi resmimi koydum :)) Bakalım ne zaman onaylanır. Bence kendi resmimizin olması daha iyi. Herkes öyle yapsın tanıyalım birbirimizi dünya küçük karşılaşırsak selam veriririz :))bencede öyle olmalı çünki mesela son goku daki avatarda çizgi karakteri var sohbet ederken sanki bir çizgi film karakteriyle konuşuyormuş gibi oluyorarkadaşlar sizde resimlerinizi ekleyin
ama lakap da son_goku avatar da son_goku daha iyi fikrimce.
Ben de naruto diye bişey izlemiştim güzeldi. Pclabasta nick olarak kullanıyordum ama oranın forumunu sevmedim. Buranın forumu başka. Birde adminler saçma konuları silse taamm işte. Bunu geçelimde resim olayına gelince uzun zamandır aklımdaydı glscgn koyunca bende koyacam lan dedim ve koydum.
Yaptım. Olacak :))
yamyam abi son samuray ı izlemişsindir heralde nasıl film ler hoşuna gidiyor
abi hiç netten korsan izlemez misin son samuray - tamb raider ( 2 film i var ) - esaretin bedeliNetten film izlemek benim gibileri için hakaret sayılır. Neden derseniz..bunları izle benc esüper
Tam 8 yıllık araştırmalarım ve geliştirmelerim doğrultusunda yapmış olduğum ses sistemim DOLBY DIGITAL ve DTS 5.1 net tabanlı izlemelerde hiç bir işe yaramamaktadır. Neden.. Çünki netteki videoların sesleri tamamen mono ve kötü formatta kayıtlardır. Ayrıca netim kotalıdır.
Netten film izlemek benim gibileri için hakaret sayılır. Neden derseniz..o zaman sen hep dvd alıp yada dvd takaslayıp izliyorsun galiba net in sınırsız olsaydı sana 5+1-7+1 kalitelerinde 1080 P ve 720 P kalitesindeki filmler i bulunduran siteyi önerecektim
Tam 8 yıllık araştırmalarım ve geliştirmelerim doğrultusunda yapmış olduğum ses sistemim DOLBY DIGITAL ve DTS 5.1 net tabanlı izlemelerde hiç bir işe yaramamaktadır. Neden.. Çünki netteki videoların sesleri tamamen mono ve kötü formatta kayıtlardır. Ayrıca netim kotalıdır.
Yamyam abi sırf ses yüzünden izlemiyor demekki :))Yine de izlemem.
Yani "DOLBY DIGITAL ve DTS 5.1 net tabanlı" bi video olsa nette izler misin?
Neden derseniz.
DOLBY akış değeri ortalama 384Kb/sn dir
DTS akış değeri 1500Kb/sn dir.
Bunlara ilaveten uygun bir görüntünün de ortalama 300-500 KB/sn veri transferi ile alınacağını düşünürsek
Ortalama saniyede 500 ila 1000Kb lık bir download yapmak demektir ki 1 saatte alınacak veri miktarı oldukça yüksektir. Zaten bu kadar hızı sağlıklı almak için net hızının minumum 10MB olması gerekmektedir.
o zaman sen hep dvd alıp yada dvd takaslayıp izliyorsun galiba net in sınırsız olsaydı sana 5+1-7+1 kalitelerinde 1080 P ve 720 P kalitesindeki filmler i bulunduran siteyi öDurun size sinema sistemimi göstereyim de ecik gudurun.
[/URL]
[URL=http://img137.imageshack.us/i/kabloant002.jpg/]
[/URL]
[URL=http://img37.imageshack.us/i/kabloant006.jpg/]
[URL=http://img821.imageshack.us/i/kabloant007.jpg/][/URL]
evin güzelmiş valla temiz ve düzenli masada toz bile görünmüyor
abi komşun olmak isterdim yaa :D her gün size gelirdim :D yenge de kovardı tabi her gün her gün :D
evin güzelmiş valla temiz ve düzenli masada toz bile görünmüSizler de kendi odanızı bu şekilde temiz bir şekilde organize edebilirsiniz.
Tek yapmanız gereken sistemi bilinçli bir şekilde kurmak ve belli bir düzen sağlamaktır.
Temizlik zaten periyodik olarak yapılmalıdır.
Bakınız Hakaen arkadaşımızın odası.
Sizler de kendi odanızı bu şekilde temiz bir şekilde organize edebilirsiniz.benim odaya kız giren dul çıkar valla herşey her yerde bişey aradığım zaman 30 dk ararım en azından :D
Tek yapmanız gereken sistemi bilinçli bir şekilde kurmak ve belli bir düzen sağlamaktır.
Temizlik zaten periyodik olarak yapılmalıdır.
Bakınız Hakaen arkadaşımızın odası.
isterseniz benim odamın fotosunu koyım da oda görün :D ya da görmeyin :D