Bunlar fena değil. Ancak güç bandı çok fazla değil.abi anakartım budur
Ancak test için kullandığın kaynak MP3 ise kaliteyi anlayamazsın.
Öncelikle iyi doldurulmuş orijinal CD ile test etmelisin.
İkinci olarak anakartın ses çipi nedir ve ayarları doğru yapılmışmıdır.
ayar konusunda ben pc ye format atıp direk kullanıyorum ayar filan bilmiyorum
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.abi anakartım budurBunları ben sana öğretirim.http://www.asus.com.tr/Motherboa ... P7P55D_LE/#overview
ayar konusunda ben pc ye format atıp direk kullanıyorum ayar filan
Sen önce speccy programını indir ve ses ile ilgili verileri ve resimleri buraya yapıştır.
Özellikle hangi playerde ne dinliyorsun bir resimlerini göreyim.
glscgn şirkette oldugum için msn vs kullanamıyorum burdan konusabiliriz :
Peki yamyam abi pc hakkındaki görüşlerin nelerdir ?Bu pc ler elmaya rakip olmak için tasarlandı. Özellikle hanımlar bu tür tasarımları çok beğeniyordu. Ama kısa sürede çuvalladılar.
Bir laptop gibi düşün. Hiçbir upgrade imkanı olmayan ve birkaç sene içerisinde ölen bir masaüstü.
Bunları ben sana öğretirim.o program bende zaten eksik olmuyor abicim kullandığım programlara gelince ben mp3 dinlerim windows media player ile sonra film izlerim K-Lite Codec Pack ile izlerim filmleri genelde fulhd filmleri severim daha net görüntü kalitesi oluyor çünki ama filmdeki sesler ne kadar kaliteli bilemem abi birde oyun oynarım
Sen önce speccy programını indir ve ses ile ilgili verileri ve resimleri buraya yapıştır.
Özellikle hangi playerde ne dinliyorsun bir resimlerini göreyim.
pes 2012 başta olmak üzere first pertion shotter oyunlarını çok sever ve macera oyunlarına bayılırım tomb raider gibiresim :
he pazarland da bi sıkıntı yok ben aldım ürünlerim geldi indirim oldugunda kacırma derim
o program bende zaten eksik olmuyor abicim kullandığım programlara gelince ben mp3 dinlerim windows media player ile sonra film izlerim K-Lite Codec Pack ile izlerim filmleri genelde fulhd filmleri severim daha net görüntü kalitesi oluyor çünki ama filmdeki sesler ne kadar kaliteli bilemem abi birde oyun oynarımMP3 dinliyorsan baştan kaybettin.
pes 2012 başta olmak üzere first pertion shotter oyunlarını çok sever ve macera oyunlarına bayılırım tomb raider gibiresim :
Eğer kalite arıyorsan en az 16 bit 44.1 KHz Wav formatını tercih etmelisin.
Bak ben artık 88 KHz ile kaydedip dinliyorum. Band genişliğim 44KHz. Tabii ki sistemim de buna göre kaliteli.
[URL=http://img861.imageshack.us/i/wavhb.jpg/][/URL]
biraz uzun sürdü ama 10 iş günü içinde geldi ben hafta sonu sipariş etmiştim cumartesi aksamı hafta sonları sayılmadıgı için önündeki hafta deil bidaki perşembe gelmişti yani 9 gün gibi bişe :D
aksa venom voodooyu hepsiburadadan aldım hızlı gelsin diye oda geldi benim kasaya biraz zor sıgdırdım :D
ama taktım
MP3 dinliyorsan baştan kaybettin.anladığım şeyi özetlersek dediğine göre ben zaten o 5+1 ses sisteminin hakkını veren ses dinlemiyorum ses kartınada gerek yok o halde anakartdaki yeterlidir kanımca bilgiler için teşekkürdel yamyam abi
Eğer kalite arıyorsan en az 16 bit 44.1 KHz Wav formatını tercih etmelisin.
Bak ben artık 88 KHz ile kaydedip dinliyorum. Band genişliğim 44KHz. Tabii ki sistemim de buna göre kaliteli.
[url=http://img861.imageshack.us/i/wavhb.jpg/][/url]
bide bu termal macun sürmek nekadar zormus arkadas :D sürdüm elim falan heryer macun oldu :D
biraz uzun sürdü ama 10 iş günü içinde geldi ben hafta sonu sipariş etmiştim cumartesi aksamı hafta sonları sayılmadıgı için önündeki hafta deil bidaki perşembe gelmişti yani 9 gün gibi bişe :Diyimiş kasanı merak ettim soğutucu kaç cm yüksek acaba bide şuanda sistemi kullanıyormusun
aksa venom voodooyu hepsiburadadan aldım hızlı gelsin diye oda geldi benim kasaya biraz zor sıgdırdım :D
ama taktı
kac cm bilmiyorum ama :D dark knight kasa var taktım sogucuyu kapagı cok zor kkapandı :D pcnin
suan kullanmayıyorum ssdye format atmam lazım win 7 ultimate bulucam felan daha :) zaman yk
anladığım şeyi özetlersek dediğine göre ben zaten o 5+1 ses sisteminin hakkını veren ses dinlemiyorum ses kartınada gerek yok o halde anakartdaki yeterlidir kanımca bilgiler için teşekkürdel yamyamBilakis.
Eğer normal kalitede müzik tercih etseydin anakart üzerindeki ses işlemcisi yeter diyebilirdim. Kayıpları tolere ederdi. Ama MP3 dinlemek başlı başına sorundur. Daha en başında sıkıştırılmış kötü bir format olduğu için zaten kötü olan ses sistemin iyice kötüleşiyor. Kötüyü nispeten iyi hale getiren ses kartlarından kullanırsan nispeten band genişliğin artacaktır.
Benim örnekte 24 bit cyristalizeri göstereyim.
Bu özellik MP3 gibi sıkıştırılmış formattaki sesleri biraz açarak band genişliğini nispeten artırabilmek için tasarlanmışlardır. MP3 dinlerken oldukça iş görüyor. Ama benim formatta (WAV 88KHz) band genişliği zaten çok yüksek olduğu için bu sefer tizler rahatsız edici boyutlara ulaşıyor ve çatlıyor.
[URL=http://img837.imageshack.us/i/cyrz.jpg/][/URL]
Bu durumda sen de böyle bir ses kartı alıp uygun şekilde ayarlarsan daha kaliteli dinleyebileceksindir.
Ama masrafa gerek yok dersen Şunları yap.
Windows media player i aç.
Önce EQ ayarlarından 16 KHz i iyice aç.
Daha sonra SRS efektlerini aç ve aktif et. srs nin optimal ayarlarında dinlediğinde sesteki dinamizmi daha fazla yakalarsın.
bide bu termal macun sürmek nekadar zormus arkadas :D sürdüm elim falan heryer macun oldu :OKU
https://www.chip.com.tr/forum/gpu-fan-temizligi_t236674.html
taktım ya ben yeni sistem topladım işlemciye sürdüm kagıt yardımıyla :D etrafa sacıldı elime yapıstı kagıt felan temizledim biraz taktım sogutucuyu :)
gtx 570ler felan cıkmıs asus pazarlandda indirim olunca iyi gider ha ucuz olur :D azcık
Bilimsel bir konu aklıma geldi..O biraz kimyasala kaçıyo ama ateşin yanması için üç unsur gerekAteş, oksijensiz ortamda yanmaz diye biliyorum. Sizce de yanmaz değil mi? Eğer yanmaz ise, uzaydaki güneş oksijensiz ortamda nasıl duruyor? Demek ki uzayda da bir miktar oksijen var. Ama bizim yaşamamız için gerekli olan oksijen yok uzay ortamında heralde.
Ya da güneşin alevi bizim bildiğimiz ateş değildir ve oksijene ihtiyaç duymuyordur. Kimyasal bir tepkime ile açığa çıkan ısı ve ışıktır. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
> Hava
> Yanacak olan Madde
> Gerekli sıcaklıkbu üç etken olmadan ateşin yanması imkansız...